Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Fél éves gyereknek lehet...

Fél éves gyereknek lehet baja, ha pörköltszaftos krumplipürét adtak neki?

Figyelt kérdés
Tegnap a nagyi vigyázott rá pát órát. Vittünk tápszert meg üveges bébiételt, amit szokott kapni. Ennek ellenére a mama önhatalmúlag megetette. Lehet belőle baj? Mára hígabb lett a széklete..
tegnap 09:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%
Nem lesz semmi baja.
tegnap 09:57
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Ilyenkor vagy kihányják vagy hasmenést okoz. Ő akkor egy hígabb széklettel megúszta, más baja nem lesz tőle, csak szegényke még nyilvan nem tudja rendesen megemészteni az éretlen bélrendszerével.
tegnap 09:58
 3/23 anonim ***** válasza:
75%
Vagy max kipöttyösödik ha túl fűszeres volt, de amúgy komoly baj nem lesz ennyitől.
tegnap 10:00
 4/23 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom tej volt benne, attól lehet hígabb a széklet, meg a zsírosabb szafttól. De azért nem megmérgezte, komolyabb baja nem lesz.

Viszont én nem bíznám rá, amíg ennyire szembe megy direkt a kérésemmel. Nem arról volt szó, hogy nem akarta, hogy éhen haljon, ezzel tudta megmenteni, hanem ott volt, amit adnia kellett volna, de direkt mást ad, mert ő jobban tudja.

Sok ilyet olvastam már itt. De azt nem értem, hogy hogy derül ki? Ilyenkor meg is mondják? Nyilván tudja, hogy ideges lesz az anyuka, ha a lelkére kötötte, hogy mit adjon és ő mást ad. Miért mondaná meg? Vagy eleve csak úgy adjátok oda, hogy hoztam üvegest, meg tápszert, de ennél jobban nem mentek bele és ő úgy veszi, hogy az csak egy B terv, ha nem enne, amit ad neki, vagy hogy?

tegnap 10:04
 5/23 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem hanyagold ezt a nagyit, míg a végén előszedi a pálinkáskenyeret is.
tegnap 10:07
 6/23 anonim ***** válasza:
37%
Nem lesz tőle baja, szerintem ennyi idősen már adtam volna a lányomnak ilyen ételt, de nem ette meg.
tegnap 10:08
 7/23 anonim ***** válasza:
74%
Semmi baja nem lesz tőle, nem mérget adott neki..
tegnap 10:11
 8/23 anonim ***** válasza:
62%
Itt az nagyobb a baj, hogy nem hallgatott rád... Tudod ki bízná rá így valakire többet azt a gyereket. Inkább hívnék szittert.
tegnap 10:14
 9/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem lesz baja, maximum a zsíros/olajos lét nem tudja rendesen megemészteni. Ez enyhe hasmenést, esetleg hasfájást okozhat. Nálad, látod, csak hígabb székletet okozott.
tegnap 10:17
 10/23 anonim ***** válasza:
25%
A nagyi gyereke sem halt bele... :)
tegnap 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!