Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Fél éves gyereknek lehet...

Fél éves gyereknek lehet baja, ha pörköltszaftos krumplipürét adtak neki?

Figyelt kérdés
Tegnap a nagyi vigyázott rá pát órát. Vittünk tápszert meg üveges bébiételt, amit szokott kapni. Ennek ellenére a mama önhatalmúlag megetette. Lehet belőle baj? Mára hígabb lett a széklete..
jan. 27. 09:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%
Mert ha nem halt bele, már követendő példa.
jan. 27. 10:36
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
Hát ha humorérzék nincs, az nem követendő példa. :D
jan. 27. 10:39
 13/23 anonim ***** válasza:
39%

Én nem gondolnám, hogy a kérdező ezentúl csak ezzel fogja etetni a gyerekét..

De kár bolhából elefántot csinálni.

jan. 27. 10:40
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
Igazából a túl magas sótartalom ami tényleg probléma, ha egy átlagos krumplipürére és pörköltre gondolunk. Ha nincs benne sok só, akkor 6 hósan a modern ajánlások szerint kaphat ilyet. Ettől még nem szerencsés ha a nagysülő nem tartja be a szülő kéréseit.
jan. 27. 11:27
 15/23 anonim ***** válasza:
91%

A pörköltszaft zsírból és fűszerekből áll, hasmenésen kívül nem okoz mást.

Fel lehet ám nőni folyamatos hasmenéssel is.. engem is így etettek, 3 hósan már barackdarabokat adtak. Felnőttem, van egy kis allergiám, ami később szinte teljesen elmúlt, de olvastam feljegyzést, hogy a kakim fél méterre repült babaként. Az én gyerekemnek sosem volt ilyen problémája, a szüleim meg a nagyik azt hitték, a babáknál már csak így van, eszükbe sem jutott, hogy nem kellene barackkal, kecsketejjel meg "szaftos kenyérfalatokkal tömni.

Hasmenést okoz az ilyesmi, ami nem kellemes érzés, de ezen felül más gondja nem lesz.

jan. 27. 12:05
 16/23 anonim ***** válasza:
89%
Baja nem lesz tőle, de az tényleg gáz, ha nem hallgat rád, akkor ne bizd rá, mert ez tiszteletlenség tőle.
jan. 27. 13:35
 17/23 babyboom567 ***** válasza:
73%

4-es válaszoló.

Az én anyám életében egyetlen egyszer vigyázott a gyerekemre,kb 7 hónapos volt a kisfiam.

Kb másfél órát kellett volna vigyáznia rá itthon,minden ki volt készítve,a lelkére volt kötve,hogy rohanok haza,ne menjenek sehova.Na az anyám elvitte a gyereket sétálni,nyáron!sapkába pulcsiba kesztyübe komolyan,még pléd is lett volna rajta de leszaggatta magáról.De ezekre még nyeltem volna egy nagyot.Viszont hívtuk hogy hol van,mikor jönnek vissza,és konkrétan órákig nem vette fel a telefont.Az anyák rémálmát éltem át,hogy biztos rég kórházba vannak(anyám szívbeteg,magas vérnyomásos,egyensúlyzavaros).Aztán beállítottak,és mikor kérdőre vontuk,hogy hol a retkes f...@szomba volt,vigyorogva mondta,hogy hát nem aggódtál?olyan szép idő volt a tónál sétáltak(a gyerek beöltöztetve,hőguta közelében vörösen üvöltött),és hogy miért nem vette fel a telefont 1000x hívtuk,"jah,hát látta,hogy hívjuk, nem gondolta ,hogy fontos"Jah ha ezerszer hív valaki,megállás nélkül csörög a telefonod, az biztos nem fontos.

Van,hogy direkt csinálnak, hülyeséget, hogy erőt fitogtassanak, hogy van beleszólásuk.Azóta sem, és ezután sem fog rá vigyázni, vagy egyedül vele lenni.

jan. 27. 13:37
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
17# ez nagyon durva, ezek után nem egyedül, de az én felügyeletem mellett sem lehetne a gyerekemmel..az én anyám sem az anyák gyöngye, de ilyet azért nem csinálna.
jan. 27. 13:58
 19/23 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg nem, de én felhívnám remegő hangon, hogy pontosan mik voltak a krumpliürében és a pörköltben, mert mára kiütései lettek és a gyerekorvos tudni akar minden osszetevőt. Azon kívül fosik, úgyhogy mindjárt viszitek a kórházba infúzióra.
jan. 27. 14:37
 20/23 anonim ***** válasza:
42%
17.ezt a sztorit már többször olvashattuk babyboom, nem tartozik a kérdéshez.
jan. 27. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!