Csak pörköltszaftot hogy lehet előállítani hús nélkül?
Meg gomba nélkül. Tehát csak magát a szaftot. Tésztával és tejföllel imádjuk, de se a húst, se a gombát nem szeretjük igazán.
Létezik valamilyen maggi vagy más termék, amiből csak szaftot csinálhatok?
Sok sok hagyma, pirospaprika, kockázott paprika, paradicsom, pörköltszaft kocka.
De hús nélkül csak hasonló lesz. Gomba amúgy sem muszáj bele.
Szaftot lehet ugyan csinálni hús nélkül, hagyma, paradicsom, paprika, és fűszerek felhasználásával, de az nem lesz pörkölt szaft.
Sőt, még a pörköltszaft kockával sem lesz az, ami ráadásul inkább "konzerv íz"
Az igazi pörkölt szafthoz elengedethetetlen a húsokból kioldódott íz, és asványi anyagok, sőt a szaftban hús is van.
Hús nélkül legfeljebb lecsós szaftot lehet készíteni, ami persze lehet finom, csak az nem pörkölt szaft lesz, az ugyanis részben a hús pörkölésének az eredménye is.
Köszönöm a válaszokat. Hát erre jutottam eddig én is.
Sajnálom a húst kidobni..
Esetleg valami ötlet, hogy magát a húst (immár szaft nélkül) milyen ételbe lehet még felhasználni?
Hátha úgy elfogyna.
Bocsi csak még kezdő háziasszony vagyok.
Olcsóbb nyesedéket vegyél, szárnyat, farhátat, ne színhúst.
Ha kutya, macska van, az megeszi.
Csak csirkemellet és sertéscombot vagy karajt használok. A csirke többi részétől ránézésre is rosszul vagyok gyermekkorom óta.
Ezért is mondom, hogy magát a húst se annyira szeretjük, de a farhat, szárny meg ilyesmi, attól tényleg rosszul vagyok.. 🤨
7
Hasonlót elő lehet, mint ahogy kettes és négyes írta. Próbáld ki, lehet nektek ízleni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!