Van értelme csak simán pörköltszaftot főzni?
Figyelt kérdés
A kislányom imádja a pörköltszaftos nokedlit, de a húst nem eszi meg belőle. Ma vacsira is azt kért. Most nincs is itthon olyan hús, amit belefőzhetnék, szerintetek van értelme csak sima szaftot főzni minden nélkül?2022. szept. 24. 14:40
1/7 anonim válasza:
Persze. A felesleget le is fagyathatod, és ilyen esetekre lesz mindig.
2/7 anonim válasza:
Én a tojás, vagy zöldség pörköltet is megpróbálnám, hátha azt is szívesebben megenné.
3/7 anonim válasza:
Van értelme.Amit az 1-es írt én is azt csinálnám.
4/7 anonim válasza:
De annak nem lesz pörkölt íze, csak hagymás-paprikás zsír...
5/7 A kérdező kommentje:
Ettől tartok én is... Mindegy, már fő a szaft, aztán majd meglátjuk, mi lesz az eredmény. :)
2022. szept. 24. 18:27
6/7 anonim válasza:
Mi nem vagyunk gyerekek, de dettó. A barátom csak a szaftot kéri, szóval általában far-hátból csinálom :D, mert az nem "akkora" pazarlás.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek! Megcsináltam, nem lett rossz, mondjuk én nem voltam elájulva tőle, de a gyereknek nagyon ízlett.:) Két adagot le is fagyasztottam, ahogy az első javasolta.
2022. szept. 25. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!