Pörkölt készítésénél,1 kg húshoz hány darab pörköltszaft kockát szoktatok adni? Már aki használja.
Figyelt kérdés
Tudom sokan ellenzik a mesterséges ízfokozókat.Korábban én is így voltam ezzel.Most úgy döntöttem,hogy kipróbálnám.Nem olyan régen ettem egy csárdában kockával elkészített pörköltet,és határozottan ízlett.Egy ismerősöm azt mondta,hogy 4-6 kocka mehet 1 kg húshoz. Én ezt egy kicsit sokallom. Köszönöm a véleményeket.2017. aug. 21. 16:48
2/7 anonim válasza:
Mehet bele, persze, csak ne sózd, mert ezek a kocekák sósak eleve.
Én nem használom, szerintem felesleges, de ismerős mindig tesz a készülő ételbe, és ízre nem rossz, amúgy.
3/7 anonim válasza:
1 kilóhoz 1-2 kocka bőven elég.
A knorr márkás meg iszonyat sós, vigyázni kell vele.
Régen én is kockát használtam, de mostmár csak gulyáskrémet vagy paprikakrémet rakok bele, de csak akkor ha sikerül valami ócska húst vennem.
4/7 anonim válasza:
Nem kötekedni akarok, de a dobozán nem írják mennyi húshoz mennyit kell tenni? Szerintem úgy csináld, ahogy ajánlja a gyártó.
5/7 A kérdező kommentje:
A Maggi pörköltkockát tervezném kipróbálni.És sajnos a dobozán nincs feltüntetve az adagolás. A Knorr ajánlása, 3 kocka 50 dkg pörkölt húshoz.
2017. aug. 21. 20:49
6/7 anonim válasza:
Maximum egy kockát.
A pörkölt ízét és állagát a dinsztelt hagyma, a hús, a só és a jó minőségű őrölt paprika adja.
Minden esetre olyan csárdába, ahol a pörköltet pörköltkockából főzik, nem mennék többé.
7/7 anonim válasza:
Jó sok hagyma az ami a szaftott adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!