Szoktatok csinálni csak pörköltszaftot husi vagy bérmi egyéb nélkül?
Nagyon szeretem a pörköltszaftos nokedlit, tésztát, rakok rá még egy kis plusz tejfölt, vagy már alapból belekeverem a szaftba és összeforralom... ez furcsa dolog? Talán olyat hallottam, hogy kisbabának adták így, nem tudom, egy felnőttnek rendben van-e ilyet enni :)
Párom mindig közli, ha ilyet eszek, hogy hát ez elég "szegényes" :D
Igen, sokan esznek pörköltöt tejföllel. Felnőtt korban is.
Ízlések és pofonok.
próbáld ki bele a tejföl helyett a sonkás sajtkrémet.
én eleve úgy főzöm a pörköltet hogy beleteszem.
Azt tudom, de csak a szaftját? Arra gondolsz? Mert azt tudom, hogy magát az ételt sokan fogyasztják :)
De ha magában a szaftját is akkor megnyugodtam :)
Sokan nem szeretik a húst belőle, sokszor én se eszem meg ha a barátnőméknél kajálok.
Náluk az a divat/szokás, hogy nem tisztítják le az összes zsírt/hájat róla, hanem marad rajta egy kevéske. Ők úgy szeretik. Én meg nem igazán szeretnék előttük válogatni, vagy rájuk erőltetni, hogy miattam máshogyan főzzenek, amikor max 2 hetente eszek náluk ebédkor. Ezért csak szaftot kérek, és vagy krumplit, vagy tésztát.
Hát, én sem vagyok oda a húsért... természetesen nem álltatom magam azzal, hogy ez "pörköltszaft", csak máshogy bonyolult körbeírni :)
Olajos-hagymás-paprikás-paradicsomos lé :)
Nem értem, miért lenne ez baj. Persze, hogy rendben van, ha ilyet eszel, ha egyszer ezt szereted s nincs benne semmi rossz.
Akkor ez ilyen totál húsmentes szaft? Az összetevők alapján rokona lehet a lecsónak :D
Bevallom, efféle szaftot hús nélkül még nem láttam (s hússal sem én főztem, így e téren gyengék az ismereteim. de az ízét a hús adja, nem? szóval nélküle fura). Pedig szimpatikus, sosem tartottam fontosnak a húst, még akkor sem, amikor még ettem olyat. De azért a húsos zsír más, mint a sima, főleg, ha a zsír növényi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!