Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » A menyem nem főz az unokàmra,...

A menyem nem főz az unokàmra, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Csak ilyen szenny babakajákat ad neki, pedig már kilenc hónapos. Próbáltam neki adni húslevesből dolgokat de nem engedte, azt mondta túl zsírosan meg fűszeresen főzök 😡 a háztartási kekszet is kivette a kezéből amit adtam neki. Fél hogy megfullad pedig szokott neki szendvicset is adni, a kenyér ugyanaz mint a keksz.. És alig főz rá mindig veszi az üveges kajàt. Ha veszélyezteti tudok valamit tenni? A fiam nem mond semmit mert már rég nincs szava benne..
2020. nov. 10. 10:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
94%
Az igazság az, h az égvilágon semmi közöd nincs hozzá. Ez nem veszélyeztetés. A bébiétel nem az ördögtől való. Egy ideig én is gyakrabban adtam neki bébiételt, mert én is erősebben fűszerezek. És mivel az ő gyereke és nem a tiéd ezért hagy döntse el ő h mikor mit ad neki. Hálát adok az égnek h az én anyósom sose szólt bele h mikor mit adok az unokájának, segített amiben tudott és nem fúrt a hátam mögött. Talán ezért is vagyunk jó viszonyban, ami nálatok gondolom nincs meg, mivel nem mered a szemébe mondani a bajodat.
2020. nov. 10. 15:12
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Anyosok torodjenek a felnott fiukkal, lanyukkal de hagyjak meg a lehetoseget a fiatalabb anyaknak is hogy ugy neveljek a SAJATJUKAT ahogy szeretnek. Gondolom Ön sem orult amikor az anyosa jobban tudott mindent a 20-30evvel korabbi nevelesi emlekei alapjan.

Ezt attol fuggetlenul irom h en is foztem az enyeimnek es haztartasi keksz sem volt mumus. Ez most a menye dontese es be kell nyelni. A baba nincs veszelyben, az Önok kapcsolata ilyen hozzaallassal viszont igen. Csak azt eri el h magara haragitja a fiatalokat es akkor aztan nem hogy unokaetetes nem lesz, de lathatas sem.

2020. nov. 10. 16:19
 23/26 A kérdező kommentje:
Pedig én felneveltem négy gyereket, és sosem hallgat rám, pedig tudnék neki segíteni... Amikor pici volt a baba akkor is inkább ketten csináltak mindent, és szenvedtek, csak ne kelljen segítséget kérni. Nem bírja elviselni ha valamit jobban tudok mint az internet
2020. nov. 10. 16:22
 24/26 anonim ***** válasza:
93%

🤣🤣🤣 Ohh igen.. Azért mert 4 gyereket felneveltél gyanítom 30-40 évvel ezelőtt a mai dolgokhoz lófüttyöt nem konyítassz.

Hagyjuk és maradj inkább az őskori dolgoknál..

A gyereket maguknak nem Neked szülték! Fogadd el ha nem kérnek belőled! Neked 0 közöd beleszólásod az ő nevelésükbe.

2020. nov. 10. 16:26
 25/26 anonim ***** válasza:
92%
A gyerekek száma nem jelent semmit. Hatot is lehet szarul nevelni, meg egyet is jól. Ti nagyon sok mindent másképp csináltatok, mint a mai ajánlások, egyszerűen azért, mert akkor még nem tudtak sok mindent a szakemberek sem, amit ma igen. Ez nem hiba, ti is a legjobb tudásotok szerint csináltátok, de ettől még ma már tudjuk, hogy sok minden nem ideális, ami akkor bevett gyakorlat volt. Ezt kellene megérteni, és nem ráerőszakolni a régi berögződéseket a fiatal szülőkre, hanem hagyni, hogy haladjanak a korral. Szerencsére az én anyósom ezt felfogta, sőt, sokszor kérdezett, hogy miért van másképp, mint anno, és mikor értelmes észérvekkel találkozott, el is ismerte, hogy jobb úgy, ahogy én csinálom. Az anyám ilyen, hogy mindenáron az ő szokásait akarja lenyomni a torkomon, akkor is, ha már neki se jött be, mert azt ÚGY KELL. Felejtsd ezt el, éleben fog maradni az unokád, hidd el, a menyednek mindennél fontosabb az a baba, ügyel rá, hogy jó legyen neki. De ha te sokat piszkálod, azon kaphatod magad, hogy egyre ritkábban lehetsz a közelükben.
2020. nov. 10. 16:44
 26/26 anonim ***** válasza:
91%
Anya te vagy az? O is mindig azzal jon,hogy 4 gyereket felnevelt 😂 igen,20-30 eve. Ma mar sok minden valtozott. Mi is inkabb ketten akartunk megoldani. Magunknak vállaltunk gyereket,nem a nagyszuloknek
2020. nov. 10. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!