Csak ilyen szenny babakajákat ad neki, pedig már kilenc hónapos. Próbáltam neki adni húslevesből dolgokat de nem engedte, azt mondta túl zsírosan meg fűszeresen főzök 😡 a háztartási kekszet is kivette a kezéből amit adtam neki. Fél hogy megfullad pedig szokott neki szendvicset is adni, a kenyér ugyanaz mint a keksz.. És alig főz rá mindig veszi az üveges kajàt. Ha veszélyezteti tudok valamit tenni? A fiam nem mond semmit mert már rég nincs szava benne..
Meg azért a háztartási keksz elég kemény és darabokban törik.
Nekünk a védőnő 8-9 hónapos kortól javasolt kiflicsücsköt vagy ilyen babáknak való kekszet, mert akkor a fogak számától függetlenül az ínye is eleg kemény hozzá.
Ha van foga, meg látja az anyuka, hogy biztonságosan rág, akkor persze lehet bátrabb, de én se örültem volna, ha ebben a korban valaki csak úgy odanyom bármi kaját a gyerekem kezébe.
Pedig én főztem (de a bébiételek is teljesen alkalmasak).
2020. nov. 10. 11:46
12/26 anonim válasza:
Mondjuk maradj a saját hatáskörödnél. A veszélyeztetéstől ez marha távol áll. Ilyen anyóstól mentsen meg az ég minden nőt.
2020. nov. 10. 11:57
13/26 anonim válasza:
Nálam se sűrűn látnád az unokát, max azt is felügyelettel 🤣
2020. nov. 10. 12:21
14/26 anonim válasza:
A zsíros, fűszeres szarok nem babának valók. Márpedig sokan úgy főznek húslevest, hogy tocsog a zsírban. Főzeléknek, pürének látnám értelmét, de nem Magyarországon. Ide a silányabb minőségűt hozzák be a zöldségből, gyümölcsből, a jobb megy nyugatra. Esetleg piacon ki lehet fogni normálisat. Ennyi erővel már bébiételt is lehet adni. Ha nincs saját kerti gyümölcs, zöldség, ami biztos nincs permetezve.
2020. nov. 10. 12:26
15/26 anonim válasza:
Egyébként a háztartási keksz sem egészségesebb, mint a kenyér.
2020. nov. 10. 12:27
16/26 anonim válasza:
Csitu van Mama!
2020. nov. 10. 12:35
17/26 anonim válasza:
Troll!
2020. nov. 10. 12:53
18/26 anonim válasza:
Az én 9 honapos fiam is csak "szenny" babakaját eszik. Nem is engedem,hogy adjanak neki mást,mert tudom,hogy kihányja,hisz próbáltam. Majd ha látom,hogy érdeklődik iránta,kaphatja,addig néha néha megkóstoltatom,de visszajön 🤷♀️ Ha az én anyósom lennél tuti nem találkoznánk túl gyakran. Szerencsére nálunk felfogják,hogy ÉN,mint az ANYJA tudom mi a jó a SAJÁT gyerekemnek.
2020. nov. 10. 13:03
19/26 anonim válasza:
Te nem az én anyósom vagy? Ha nem, akkor tudd, hogy az én anyósom is pont ilyen. A fia ugyanolyan pipogya, mint a te fiad, és most már csak hétvégi apuka. Egyáltalán nem vagyok haragtartó, vagy bosszúálló, de azok után ahogy a gyerekek kapcsán viselkedett velem, igyekszem néha keresztbe tenni. A gyerekek nem szeretik. Mondjuk nem is lehet rajta mit.
2020. nov. 10. 13:25
20/26 anonim válasza:
19 mondjuk maradjunk annyiban, hogy az en 9 honaposom is eszik mindent már. De! Ez mindig az anya kompetenciája és dolga. Ő ismeri a gyereket.
Plusz itt most láthattunk egy szélsőséges kirohanást anyustól, amiből igazából semmit nem tudunk meg azon túl hogy bebietelt (is?) eszik a gyerek. Az enyém is. Meg minden mást is. Meg tápszert is. És?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!