Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » A menyem nem főz az unokàmra,...

A menyem nem főz az unokàmra, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Csak ilyen szenny babakajákat ad neki, pedig már kilenc hónapos. Próbáltam neki adni húslevesből dolgokat de nem engedte, azt mondta túl zsírosan meg fűszeresen főzök 😡 a háztartási kekszet is kivette a kezéből amit adtam neki. Fél hogy megfullad pedig szokott neki szendvicset is adni, a kenyér ugyanaz mint a keksz.. És alig főz rá mindig veszi az üveges kajàt. Ha veszélyezteti tudok valamit tenni? A fiam nem mond semmit mert már rég nincs szava benne..
2020. nov. 10. 10:57
1 2 3
 11/26 Derjaderja ***** válasza:
81%

Meg azért a háztartási keksz elég kemény és darabokban törik.

Nekünk a védőnő 8-9 hónapos kortól javasolt kiflicsücsköt vagy ilyen babáknak való kekszet, mert akkor a fogak számától függetlenül az ínye is eleg kemény hozzá.

Ha van foga, meg látja az anyuka, hogy biztonságosan rág, akkor persze lehet bátrabb, de én se örültem volna, ha ebben a korban valaki csak úgy odanyom bármi kaját a gyerekem kezébe.

Pedig én főztem (de a bébiételek is teljesen alkalmasak).

2020. nov. 10. 11:46
 12/26 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk maradj a saját hatáskörödnél. A veszélyeztetéstől ez marha távol áll. Ilyen anyóstól mentsen meg az ég minden nőt.
2020. nov. 10. 11:57
 13/26 anonim ***** válasza:
87%
Nálam se sűrűn látnád az unokát, max azt is felügyelettel 🤣
2020. nov. 10. 12:21
 14/26 anonim ***** válasza:
53%
A zsíros, fűszeres szarok nem babának valók. Márpedig sokan úgy főznek húslevest, hogy tocsog a zsírban. Főzeléknek, pürének látnám értelmét, de nem Magyarországon. Ide a silányabb minőségűt hozzák be a zöldségből, gyümölcsből, a jobb megy nyugatra. Esetleg piacon ki lehet fogni normálisat. Ennyi erővel már bébiételt is lehet adni. Ha nincs saját kerti gyümölcs, zöldség, ami biztos nincs permetezve.
2020. nov. 10. 12:26
 15/26 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként a háztartási keksz sem egészségesebb, mint a kenyér.
2020. nov. 10. 12:27
 16/26 anonim ***** válasza:
74%
Csitu van Mama!
2020. nov. 10. 12:35
 17/26 anonim ***** válasza:
78%
Troll!
2020. nov. 10. 12:53
 18/26 anonim ***** válasza:
82%
Az én 9 honapos fiam is csak "szenny" babakaját eszik. Nem is engedem,hogy adjanak neki mást,mert tudom,hogy kihányja,hisz próbáltam. Majd ha látom,hogy érdeklődik iránta,kaphatja,addig néha néha megkóstoltatom,de visszajön 🤷‍♀️ Ha az én anyósom lennél tuti nem találkoznánk túl gyakran. Szerencsére nálunk felfogják,hogy ÉN,mint az ANYJA tudom mi a jó a SAJÁT gyerekemnek.
2020. nov. 10. 13:03
 19/26 anonim ***** válasza:
79%
Te nem az én anyósom vagy? Ha nem, akkor tudd, hogy az én anyósom is pont ilyen. A fia ugyanolyan pipogya, mint a te fiad, és most már csak hétvégi apuka. Egyáltalán nem vagyok haragtartó, vagy bosszúálló, de azok után ahogy a gyerekek kapcsán viselkedett velem, igyekszem néha keresztbe tenni. A gyerekek nem szeretik. Mondjuk nem is lehet rajta mit.
2020. nov. 10. 13:25
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

19 mondjuk maradjunk annyiban, hogy az en 9 honaposom is eszik mindent már. De! Ez mindig az anya kompetenciája és dolga. Ő ismeri a gyereket.

Plusz itt most láthattunk egy szélsőséges kirohanást anyustól, amiből igazából semmit nem tudunk meg azon túl hogy bebietelt (is?) eszik a gyerek. Az enyém is. Meg minden mást is. Meg tápszert is. És?

2020. nov. 10. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!