A menyem nem főz az unokàmra, mit tudok tenni?
Kamu szerintem 😁
Amúgy az ő döntése, hogy mit eszik a gyereke. Mennyi idős amúgy a kis mesehős?
Azért ez még nem meríti ki a veszélyeztetés fogalmát. A bébiételek nagyon szigorúan ellenőrzött körülmények között készülnek, szigorúan ellenőrzött beszállítóktól hozzák az alapanyagokat. Lehet, hogy a baba valamiért nem fogadja el a házi kosztot, az üvegeset viszont szívesen megeszi. Lehet, hogy próbálta ezt neked elmagyarázni a menyed, csak nem hallgattad meg, mert erőszakosan mondod a magadét. Nekem túlzásnak tűnik, hogy csak bolti bébiételt kap a baba, de talán ha őszinte érdeklődéssel megkérdeznéd a menyedet, miért van így, akkor elmondaná. Biztosan oka van, de ha ilyen erőszakos banya módjára viselkedsz, nem fogja megosztani veled.
Az is igaz, hogy nem jó a babának, ha túl fűszeres vagy zsíros az étel. Ha mindenáron mindenlébenkanál nagyi akarsz lenni, akkor szólj a védőnőnek, hogy nézzenek rá a gyerek táplálkozási szokásaira.
Elmondom mit tegyél. Semmit 😀 a babakaja százszor egészségesebb, mint a főtt zsíros fűszeres kaja (amivel egyébként módjával nincsen gond, de ezt az anya kompetenciája eldonteni). A háztartási keksz cukros, amire semmi szüksége a babának. Miért nem ádáz neki kiflit ha egyszer azt eszik?
Egyébként ha kapcsolatot akarsz az unokaddal, akkor javaslom állj le.
Olyan lehetsz mint az én anyósom. Kezdte az időre etetéssel, folytatta hogy adjak köményteát, vizet a 100%ig iszsz babámnak. Utána hogy miért nincs cumija, miért nem hagyom rá cumisüveggel, miért van kilyukasztva a füle, miért nem arany van benne, hozzátáplálást minek húzom, miért nem ezt adok, miért nem azt...
Na tudod mi a vége? Marhára nem vagyok rá kíváncsi, a gyerek meg sír ha csak ránéz. Szóval az összes meny nevében kérlek, állítsd le magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!