1. le tudja vezetni vele a folyamatos szopizási ingerét
, önállóan meg tudja magát nyugtatni(ami hasznos lesz később intézményekben, vagy felnőtt korban), el tudja magát altatni
majd ha az anyuka látja, hogy szükséges a cumi, mert ki van idegileg, akkor megpróbálja biztos
ezt, mint megannyi mindent rá kell hagyni a tapasztalásra
nagyon sok baba nem is szereti a cumit
2015. aug. 1. 23:50
4/39 anonim válasza:
Sorold fel tételesen nekünk az előnyeit, aztán ugyanígy a menyednek. Engem még senki nem győzött meg róla, nem kellett a gyerekeimnek sem. Ha anélkül elvan a baba, akkor minek? Vagy van valami, ami miatt nélkülözhetetlennek gondolod?
2015. aug. 1. 23:56
5/39 anonim válasza:
Sehogy! Mivel nem veszélyezteti a gyereket, ezért semmit sem szólhatsz.Az õ döntése, õ gyereke. Neked is volt lehetõséged ezt a kérdést eldönteni, mikor te voltál kismama. :) Most õ jön.
Nem vagyok sem a cumi mellett, sem ellene. Az ellen vagyok, hogy mások akarják megszabni, mit csinâljon egy anyuka...(nyilván van kivételes eset). Hagyd rá a menyedre, ha nem akarsz elmérgesedett viszonyt. Jó unokázást!
2015. aug. 2. 00:31
6/39 anonim válasza:
Egy nem kéne beleszólni , kettő baromság a cumi. Esetleg cukros tea és töltött káposzta?
2015. aug. 2. 02:29
7/39 anonim válasza:
Sehogy ,nálunk sem volt mert elvoltak anélkül is ,lányom az ujját szopta picinek .ha fáradt volt
2015. aug. 2. 05:47
8/39 anonim válasza:
Egyik unokahugom sem cumizik es nagyon ugyesen elalszanak. Foglalkozni kell veluk 10 percet, enekelni nyugtatgatni, de ennyi. Onallo elalvas lesz lassacskan. Ne szolj bele a nevelesbe. Ha nem akarnak cumit, akkor nem lesz.
2015. aug. 2. 06:16
9/39 anonim válasza:
Az 5-ös tökéletesen leírta az én véleményem is. Majd ő ad nek, ha akar, az ő gyereke, neked is megvolt a döntésre a lehetőséged a sajátodnál.
2015. aug. 2. 07:52
10/39 anonim válasza:
Ne szólj bele! Van olyan baba, akinek bejön a cumi, és van, akinek nem. Ha az anyukája szerint elvan nélküle is minek is kéne? Ez az ő döntése, nem a tiéd. Másba se szólj bele, baromi idegesítő, mikor mindenki a maga véleményét akarja erőltetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!