Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A menyem nem akar cumit adni...

A menyem nem akar cumit adni az unokámnak. Hogyan győzzem meg az előnyeiről?

Figyelt kérdés
2015. aug. 1. 23:44
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
58%
Akkor a fiad már kisbaba korában megszokta, hogy hanyagolják. Nem olyan más ez sem.
2015. aug. 2. 11:43
 32/39 Ditta323 ***** válasza:
77%

Sehogy! Nem a te gyereked, hanem a Fiadé és a Menyedé, neked volt lehetőséged 4 gyereket felnevelni, most ők vannak soron. Miért kell a te ötleteidet rájuk erőszakolni? Nem főz? Mai világban már rendelni is lehet :)

Sőt én sem főzök minden nap, rádásul mindíg fut a ház (mire összepakolok lányom szétpakol, és arra jutottam, hogy a játékait nem rakom el. 5 perc rendért tök feleslegesnek tartom)

Jah és ha így folytatod akkor lehet, hogy a menyed beint, amit jogosnak is tartok.

Tanulj meg CSAK NAGYMAMA maradni!

2015. aug. 2. 12:25
 33/39 anonim ***** válasza:
67%

Kedves anyós, tessék a menyét ezzel békén hagyni. Ez nem az Ön dolga, nem az Ön gyermeke. Hadd döntsék el a szülei, hogy hogyan öhajtjàk nevelni a gyereket.

Az én fiam sem cumizott.

2015. aug. 2. 12:47
 34/39 anonim ***** válasza:
58%

A kislányom is 3hónapos. Vannak napok,mikor teljesen jól elvan, de van,mikor nem tudok tőle semmit csinálni. Ilyenkor a párom besegít itthon, és elmosogat, kitereget.

Főzni én is csak hétvégén főzök, hétköznap rendelünk.

2015. aug. 2. 13:13
 35/39 anonim ***** válasza:
71%

Nem főz rá a menyed? A fiadnak nincs két szép kezecskéje, hogy főzzön magának, vagy esetleg felemelje a telefont és rendeljen?

Ne dumálj bele az életükbe. Ha akar cumit adni az unokádnak, majd fog, ha nem, akkor meg nem.

2015. aug. 2. 13:58
 36/39 anonim ***** válasza:
68%
Kedves anyós. Ezért van ennyi előítélet az anyosokkal szemben. Ön mit szolt volna ha önnek is bele akarnak szólni. Ahogy irtak a fia is tud segíteni a menyének. Nem hogy örülne hogy az unokájára tölti a menye az idejét. Én nem vagyok cumi ellenes. Az én lányom is kapta de nem szerette 3 honapig használta elalváshoz aztan nem. Nyugodt baba. A háztartás meg a legkisebb gond. Mig van tiszta ruha meg edeny addig ezen ne lovagoljon. A fianak se sok idő az automataba pár ruhát betenni meg edenyt elmosni nem beszelve a porzivot bedugni es feltakarítani se sok. Segithet. Ez a 21. Szazad. En ugyan megcsinaltam de az en parom sokat segitett ezekbe a munka melett is pedig nem kértem. Hagyja őket boldogulni
2015. aug. 2. 16:40
 37/39 anonim ***** válasza:
33%

Oké, szerintetek hol van a rosszindulat ebben a kérdésben?

Biztos hogy nem csak segítő szándék van a kérdés mögött?

Szerintem a kérdező tanácsot kért, nem leosztást.

Három hónapos a baba, nem két hetes. Egy minimális napirend már jó lenne.

Az igény szerinti szoptatás nem az, hogy 0-24ben szopizik a gyerek, és ha bármi baja van, azt csak a cici oldja meg.

Mondom úgy, hogy én itt cseszerintettem el az első gyereknél.

Aztán mikor egy hétre kórházba kerültem, és elment a tejem, mire újra szoptathattam volna, jó nagy kakiban voltunk.

Plusz, az sem mindegy, hogy milyen a férj munkahelye. A férjemnekem akkor volt továbbképzése, mikor két hónapos volt a kicsi, és bizony kétheti 12 óra közben annak örült hogy hazaért és hogy lyuk van a s*ggén.

Oké, persze, a férj is vegye ki a részét a dologból, de ne az legyen a normális, hogy gyerek mellett szinte semmit nem kell csinálni.

És bizony, ha a picinek ilyen erős a szopizási ingere, jó dolog a cumi.

Kedves nagymama!

Tanácsolhatja, elmondhatja az észérveit a cumi mellett, de sajnos mást nem tehet. A menye vagy megfogadja, vagy nem.

Próbáljon meg nem kioktató lenni!

2015. aug. 2. 16:48
 38/39 anonim ***** válasza:
73%
Nyilván a menyed is hallott már a cumiról, nem hinném, hogy nem jutott eszébe. Vagy ellenzi, vagy a gyerek nem szereti. Az én lányom cumizott, mégse volt el magában ilyen idősen, sőt most másfél évesen se sokáig játszik egyedül. És képzeld nem főzök mióta megvan, mégse halt éhen egyikünk sem. Rendelünk és anyukámnál eszünk. A háztartás olyan, mint egy kisgyerekes lakás. Pont nem érdekel...a gyerek igényei fontosabbak. A párommal foglalkozok mikor tudok. Nyilván megérti, hogy egy kisgyereknek több törődés kell. Ha zavar a háztartásuk menj és segíts és vigyél magaddal egy tál házi kosztot!
2015. aug. 2. 17:42
 39/39 anonim ***** válasza:
76%

ne szólj bele. az ő gyereke,nem a tiéd. nézzük az éreidet:

nem kéne nnyit szoptatni:

esetleg azért szoptatja többet,mert nincs annyi tej,éhes a baba. majd kb 4 hónapos korától lesz az,hogy rendszereződik a baba napja,addig bizony egy pici egész nap az anyja mellén lenne. de igazából mi közöd hozzá,mennyit szoptatja??

foglakozzon a háztartással,nem főz

nagy ügy. vegyél neki egy hordozó kendőt ajándékba,jó szolgálatot tesz. vagy menj át,és segíts megfőzni.

foglakozzon a fiaddal:

majd azt ő tudja,kell-e vele többet,ez mér tényleg az ő dolguk!

és igen sok babának nem adnak cumit,és sok baba nem is igényli kiköpi.

2015. aug. 3. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!