A menyem nem akar cumit adni az unokámnak. Hogyan győzzem meg az előnyeiről?
Sehogy! Nem a te gyereked, hanem a Fiadé és a Menyedé, neked volt lehetőséged 4 gyereket felnevelni, most ők vannak soron. Miért kell a te ötleteidet rájuk erőszakolni? Nem főz? Mai világban már rendelni is lehet :)
Sőt én sem főzök minden nap, rádásul mindíg fut a ház (mire összepakolok lányom szétpakol, és arra jutottam, hogy a játékait nem rakom el. 5 perc rendért tök feleslegesnek tartom)
Jah és ha így folytatod akkor lehet, hogy a menyed beint, amit jogosnak is tartok.
Tanulj meg CSAK NAGYMAMA maradni!
Kedves anyós, tessék a menyét ezzel békén hagyni. Ez nem az Ön dolga, nem az Ön gyermeke. Hadd döntsék el a szülei, hogy hogyan öhajtjàk nevelni a gyereket.
Az én fiam sem cumizott.
A kislányom is 3hónapos. Vannak napok,mikor teljesen jól elvan, de van,mikor nem tudok tőle semmit csinálni. Ilyenkor a párom besegít itthon, és elmosogat, kitereget.
Főzni én is csak hétvégén főzök, hétköznap rendelünk.
Nem főz rá a menyed? A fiadnak nincs két szép kezecskéje, hogy főzzön magának, vagy esetleg felemelje a telefont és rendeljen?
Ne dumálj bele az életükbe. Ha akar cumit adni az unokádnak, majd fog, ha nem, akkor meg nem.
Oké, szerintetek hol van a rosszindulat ebben a kérdésben?
Biztos hogy nem csak segítő szándék van a kérdés mögött?
Szerintem a kérdező tanácsot kért, nem leosztást.
Három hónapos a baba, nem két hetes. Egy minimális napirend már jó lenne.
Az igény szerinti szoptatás nem az, hogy 0-24ben szopizik a gyerek, és ha bármi baja van, azt csak a cici oldja meg.
Mondom úgy, hogy én itt cseszerintettem el az első gyereknél.
Aztán mikor egy hétre kórházba kerültem, és elment a tejem, mire újra szoptathattam volna, jó nagy kakiban voltunk.
Plusz, az sem mindegy, hogy milyen a férj munkahelye. A férjemnekem akkor volt továbbképzése, mikor két hónapos volt a kicsi, és bizony kétheti 12 óra közben annak örült hogy hazaért és hogy lyuk van a s*ggén.
Oké, persze, a férj is vegye ki a részét a dologból, de ne az legyen a normális, hogy gyerek mellett szinte semmit nem kell csinálni.
És bizony, ha a picinek ilyen erős a szopizási ingere, jó dolog a cumi.
Kedves nagymama!
Tanácsolhatja, elmondhatja az észérveit a cumi mellett, de sajnos mást nem tehet. A menye vagy megfogadja, vagy nem.
Próbáljon meg nem kioktató lenni!
ne szólj bele. az ő gyereke,nem a tiéd. nézzük az éreidet:
nem kéne nnyit szoptatni:
esetleg azért szoptatja többet,mert nincs annyi tej,éhes a baba. majd kb 4 hónapos korától lesz az,hogy rendszereződik a baba napja,addig bizony egy pici egész nap az anyja mellén lenne. de igazából mi közöd hozzá,mennyit szoptatja??
foglakozzon a háztartással,nem főz
nagy ügy. vegyél neki egy hordozó kendőt ajándékba,jó szolgálatot tesz. vagy menj át,és segíts megfőzni.
foglakozzon a fiaddal:
majd azt ő tudja,kell-e vele többet,ez mér tényleg az ő dolguk!
és igen sok babának nem adnak cumit,és sok baba nem is igényli kiköpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!