A menyem nem akar cumit adni az unokámnak. Hogyan győzzem meg az előnyeiről?
Szegény nő!
Minek kell beleszólni mit csinál? Nem a te gyereked, nem te vagy az anyja. Amíg nem veszélyeztetni valamivel, semmi közöd nincs hozzá!
Dumálj még bele egy kicsit az életükbe, aztán hamarosan írhatod ki, hogy "a menyem nem enged az unokám közelébe, mit tegyek".
Felnőtt emberek, amíg a baba nincs veszélyben, semmi közöd hozzá, hogy mit csinálnak.
Nem akarok beleszólni, én csak látom, hogy el van hanyagolva a háztartás, és hogy nem főz amióta megvan az unokám, pedig már 3 hónapos, a fiamnak az üzemi étkezdében kell ebédelnie. Egy 3 hónapos gyerek már nem olyan kicsi, hogy nem lehetne mellette semmit csinálni.
Nekem annak idején a cumi segített benne, hogy ellegyen a kisbaba egyedül, 4 gyerekem van.
A fiam nem panaszkodott, csak gondolom, hogy rá sincs ideje ha alap dolgokra nincs.
Nem nagyon értem miért kell rögtön boszorkányüldözést indítani!
Ezt a kérdést anyósom is feltehette volna kb öt évvel ezelőtt.
Nagyon erős szopási ingere volt a lányomnak, szinte folyton a mellemen lógott.
Ettől nehezen aludtam, egész nap lehányt pólóban zombultam a lakásban.
Mikor megemlitette a cumit, teljesen ellenálltam.
Az a példa lebegett a szemem előtt, hogy unokatestvérem szépen szopizza az ujját, Megtanulta megnyugtatni magát. (unokatestvérem fél évvel idősebb a lányomnál).
Végül egy hajnalon a férjem adott egy cumit a lányunknak, és reggelig tudtunk aludni.
Megjegyzem a hat éves unokatestvérem fogai rettenetesen előreállnak és még mindig szopizza az ujját.
Miért kéne egy kisbabának ellennie egyedül? 3 hónaposan sem.. Sosem értettem egyébként az ilyet, hogy pl 3 hónaposan már nem olyan kicsi.. Hát szerintem ez erősen nézőpont kérdése. Egy emberöltőt nézve, hogy ne lenne kicsi?!
Amikor ön volt kisgyermekes anyuka, más volt a szokás. Mostanában azért eléggé elfogadott nézőpont, hogy egy kisbaba nem egy szobanövény, amit néha meglocsolgatunk, és kész.
Mindegy, ez kicsit felbosszantott.
Mi lenne, ha a téma kibeszélésével megelégedne? Megbeszélte a menyével, hogy önnek milyen ötlete van, ő meg elmondta a saját véleményét, a fia nem panaszkodott.. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!