A mai világban,amikor pontosan tudjuk, hogy bizonyos ételek nem egészségesek, bizonyos szülők miért adják ezt a gyerekeknek?
Egy gyerek miért ne ehetne csokit?
Ő még nem fog elhízni tőle, persze csak ha mértékkel fofyyasztja.
Nincs olyan, hogy egészségtelen. Olyan van, hogy nagy mennyiségben egészségtelen. Semmi baja nem lesz annak a gyereknek a párizsis kenyértől vagy a túróruditól.
A saját készítésű kaja is feldolgozott élelmiszer, pontosan ugyan annyi méreganyag van benne. Antibiotikummal, vízzel, tömegnövelővel felpumpált húsok. GMO zöldségek amiket 10szer permeteztek le vagy vegyszerrel érlelték. Ha magadnak termeled a földbe leszivárgott anyagok miatt már az se egészséges. Attól, hogy megveszed a szart a boltban és főzöl belőle valamit még ugyan úgy szar marad. Újabb látszat tudós akinek fogalma nincsen, hogy szinte minden káros amit megeszik és amit a boltban megvesz az nem friss, egészséges, tiszta. Ez van, szemetet eszünk. Nem az a napi 1 túrórudi meg párizsis zsömle fog megölni.
Nyílván nem,azt is tudjuk,hogy az is egy hulladék kaja. Nem vagyok látszat tudós,tisztában vagyok vele milyen szennyezet a környezet. Csak nem értem miért nem törekednek bizonyos szülők jobbra, ha a gyerekükről van szó. Miért nem próbálnak házi kosztot készíteni, és miért a bolti szarokkal etetik a gyereket.
Am nekem súlyos egészségügyi gondjaim lettek, mert a szüleim csak gyorsfagyasztott kajával etettek kiskoromban, több műtétem is volt. (jelzem nem elsődlegesen az elhízáson és a cukron vagyok ki)
Te nem vagy százas, ennyi erővel semmi sem "egészséges", a hús sem jó, a zöldségek sem, mert növényvédőszeresek.
Akkor mit együnk?😶🍕🍟🍔🌭🌮🥪🥓🌯🥙🧆🥚🍳🥘🍲🍿🍡🎂🍭🍨🍧🍦🧁🍯🍮🍬🍫
"Miért nem próbálnak házi kosztot készíteni, és miért a bolti szarokkal etetik a gyereket."
A házi koszt is bolti szar, azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!