Ha egy bizonyos gyümölcs egy fajtáját már bevezettem, akkor a többi is bevezetettnek minősül, vagy azzal is kóstoltatni kell először?
Tudom, buta kérdés, én is röhögök magamon, de 6 hónapos ht-ra készültem, viszont a gyerekorvosnak nem tetszett a kislányom súlya, úgyhogy 4 hónaposan el kell kezdenünk mégis, és így nagyon hirtelen kell beleásni magam a dolgokba.
Szóval ha kapott őszibarackot, akkor a nektarin mehet? Ha kapott egy féle almát, akkor a többi mehet?
Nekem a gyermekorvos kifejezetten felhívta a figyelmem, higy az őszibarack és a nektarin nem ugyanaz, az előbbit 6, az utóbbit inkább csak 7-8 honaposan kapja.
Én blw-zni készülök, 6 hos a fiam, de én meg nem kezdtem el így a hozzataplalast, (azaz próbáltam és csúfos kudarcba fulladtam), nem is nagyon olvastam utána.
A különböző almákat én nem vezettem be külön, de a nektarin és az őszibarack nem ugyanaz, azt külön kell.
(Egyébként még a barackkal várhatsz is, mert nincs szezonja. 1-2 hónapot ráér.)
Nem a kérdésre válaszolok, de én biztos nem hallgatnék az orvosra, ha az ösztöneim mást mondanak.
Az én lányomat 3 hónapos korától tápszerrel akarta tömetni a gyerekorvos, mert nem hozta a tankönyvek szerint előírt súlyt.
Szerencsére eszem ágában se volt rá hallgatni, hiszen volt még elég tejem, 5 hónapos kora után kellett csak éjszakára pótlást adnom.
Nem kezdeném hozzátáplálni fél éves kora előtt, ha van elég anyatej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!