A bizonyos bébiételeket miért adnak a németek hamarabb a babáknak, mint a magyarok?
sok országban teljesen más a rendszer, hiszen sokszor más az ételük is.
nálunk magyaroknál sem annyira egységes, csak manapság az internetezés korában
miért érdekel?
A kisfiam 15 hónapos.A második baba májusban jön.Szeretném lassan bevezetni a tejet.Erről is nagyon sok a vélemény.
A másik a bébiételek.A német termékeken mindig korábbi időpont van,itt meg átcímkézik,hogy csak nagyobb korban javasolt.
Valahogy az lett a véleményem,hogy nálunk nagyon ragaszkodnak a tápszerekhez a védőnők és az orvosok.Így kitolódik az időpont,hogy mindenevő legyen egy gyerek.
Nem hinném, hogy a tápszerekhez lenne köze,vannak anyatejes babák is. Szerintem is inkább a hozzátáplálási szokások mások Magyarországon. Bár én szoktam venni a DM-ben saját márkás bébiételt, amin eredeti német felirat van, és csak egy kicsi magyar címke. Nem nagyon láttam különbséget a magyarhoz képest az x korban adható bébiételek alapvető összetételében.
Az viszont igaz, hogy pl az adott ország sajátosságai is adhatnak különbséget. Pl Közép, Dél- Amerikában nem valószínű. hogy az első bevezetett gyümölcs az alma lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!