Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is ilyen rosszul viseli a...

Más is ilyen rosszul viseli a kéretlen tanácsokat, be-, le- és beleszólásokat?

Figyelt kérdés
Mindig is rosszul viseltem ha v.melyik családtagom meg akarta mondani,hogy kellene öltözzek,hogy kellene hordjam a hajam,"most túl kövér vagy,most meg nagyon sovány" stb. De mióta terhes lettem egyszerűen nem viselem el,ha babámmal kapcsolatban valaki okoskodik,célzásokat tesz,hogy máshogy kellene csinálnom v.mit,vagy meg akarja mondani mit engedjek meg a gyerekemnek mit ne,mit adjak enni neki stb. konfliktus kerülő vagyok nagyon,szóval csak gyülemlik bennem az ideg ilyenkor.Főleg anyósom a gond,mert a saját anyámnak meg merem mondani,hogy ne nézzen hülyenek.Amugy 7hós múlt babám,mosolygós,barátságos mindenkivel, jól eszik,jól alszik,egyszer sem volt eddig beteg,úgy fejlődik ahogy kell szóval nem hiszem hogy annyira sz*rul csinálom,hogy bele kelljen beszélni.Ja és anyós le lett már állítva párszor, férjem által,azóta visszafogja magát,de még nem eléggé.

2019. jún. 11. 07:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkit meg kell hallgatni, bólogatni megköszönni és utána eldöntöd hogy jó e, esetleg kipróbálod de ha nem jön be csinálod úgy mint előtte. Anyósom is és anyu is volt hogy olyan tanácsot adott, hogy könnyebb lett de olyan is volt hogy rosszabb lett. Te ismered a saját babádat.

Nekem is pl hiába erőlködik a védőnő, hogy adjak már ezt és azt, de nem adok csak egy nagyon picit mert nagyon fáj tőle a hasa.

A saját gyereked te ismered legjobban!

2019. jún. 11. 11:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen,apu is ezt mondja,hogy bólogassak csak utána meg azt csinálok ugyis amit akarok. De az is bennem van,hogy ne nézzenek már gügyének,nehogy azt higgye hogy azért adok sapkát a gyerekre mert ő szólt,hogy hideg van. Értitek mire gondolok! Ne higgye azt,hogy beleszólása van a dolgokba. Mert ha csak bólogatok,a végén még azt hiszi,hogy egyet értek vele, és most aztán milyen okosat mondott,mert én ezt vagy azt biztos nem tudtam.Talán az zavar nagyon,hogy ugy érzem az ilyen okoskodásoknál,hogy nem nézik ki belőlem,hogy tudom mit kell csinálni,és h értek a saját babámhoz.
2019. jún. 12. 08:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, anyám, még te is gyerek vagy. Aki dacol anyuval...
2019. jún. 12. 08:21
 14/14 anonim ***** válasza:
91%
Nehogymár azt higgye, hogy megfogadtad a tanácsát?? Győzelmi kérdést csinálsz a gyereknevelésből? Erről le szoktak szokni a gyerekek legkésőbb kamaszkorukban, nem?
2019. jún. 13. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!