Hogyan reagáltok a gyerekneveléssel kapcsolatos kéretlen "jótanácsokra"?
De mégis kik ezek? Mert nagyon nem mindegy.
Ha a szomszéd néni mond valamit, az mégis csak más, mint ha mondjuk a legjobb barátnőd, vagy az anyád, vagy nem tudom.
Na, kedves 2., kíváncsi leszek, mennyire leszel türelmes, amikor ezredszerre sem érti meg, hogy baromságot beszél, semmi köze hozzá, Téged ezzel megbánt, tudományosan bizonyított, hogy nem így van, mert Neked így kényelmesebb, mert Te ettől jobban érzed Magad, stb!
Remélem, hamar felfogják.
Bocsánat, kedves Kérdező!
Na, mindig a rokonokkal van a baj! :)
Ha erőszakosak, és nem értik meg elsőre, akkor kénytelen leszel folyamatosan "bunkó", vagyis erélyes lenni, és közölni velük, hogy ha nem tetszik, elmehet a sóhivatalba! És ha nem megy, akkor kénytelen leszel üvöltözni, hisztizni, bármi, vmi csak bejön! Sajnos van, aki egyszerűen nem ért a szóból, a csúnyából sem!
Egy éves múlt a lányom szeptemberben. Mindenki ellátott jótanáccsal, egyesek erőszakosan. Közöltem velük, hogy szerintem életben tudjuk tartani a kicsit nélkülük is. Azóta csend.
A kicsi gyönyörű, okos és hatalmas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!