Van egy 8 és egy 7 eves kislányom. Kistestvérük lesz . Akiknél ekkora a korkülönmbség milyenek voltak a hétköznapok? Mesélnétek?
Valoszinüleg kisfiu lesz a pici . A lányok nagyon örülnek neki eddig 😊 hogy viszonyult a nagyobb / nagyobbak a picihez ? Esetleg késöbb , hogy jöttek ki egymással ?
A kicsi nem lesz egy picit kirekesztve ? A két lányom közt nagyon szoros és jo a kapcsolat .
Nálunk 6 és 5 évesek voltak a lányok mikor kiderült,hogy kistesójuk lesz.Nagyon várták.Most 10 hónapos a kicsi,kisfiú.Odavannak érte,imádják.Főleg,így hogy egyre nagyobb éa már ő is fedezi fel a világot,megy utánuk.Mi így szerettük volna,hogy pici korkülönbséggel 2 gyerek,majd néhány év múlva jöhet a harmadik.Most 30 hetes vagyok a 4.babaval,így hármaskának is lesz valaki akivel nagyon közel vannak korban egymáshoz,jól összenőnek majd.Bár ő kislány lesz,de nekem is 2 évvel fiatalabb az öcsém és mindig is nagyon szoros kapcsolatban alltunk egymassal.Ők is legjobb baratok lesznek majd.Bár
Visszaterve a kérdésedre szerintem ez a legjobb,ott van egymásnak a két lány,de a picit abszolut nem fogjak kirekeszteni,imádni fogják.Persze ha már majd kamaszodnak biztos más lesz és idegesiteni fogja őket a kistestvérük(bár ehhez nem tudok sokat hozzaszolni meg).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!