Tényleg ilyen sokan akarják felvenni a babaváró hitelt?
Most olvastam egy cikkek, ami szerint 10-ből 8 kismama fel szeretné venni. Ti vagy az ismerőseitek körében tudtok olyan kismamát majd gyermeket tervező párt, akik fel akarják venni?
Nem vitaindító kérdésnek szánom, nem az érdekel, hogy megérie vagy nem, csak, hogy tényleg ennyien vannak, akik élnek ezzel.
20. Vagyok
Nyilván az után, ha pocakban a baba.
( kistesó érkezését várjuk..de még szoptatok)
Még 2 gyereket szeretnénk, 1 éves most a baba.
Tudtok írni nekem infokat erről, ha ilyen a helyzetünk?:
Tehát van egy 9 hónapos babám, 2-3 év múlva szeretnénk tesót. Úgy tudom ez a hitel a meglévő gyerekre nem vonatkozik, csak aki most júli után születik. És mi már csak 1 gyereket szeretnénk pluszba. Akkor is megéri felvenni? Így 3 évig nem kell majd fizetni, vagy hogy? És felvehetjük előbb is, ha aláirjuk hogy lesz még egy gyerek?
Ha megfelelünk a feltételeknek és lesz még gyerekünk (már van kettő) akkor természetesen mi is kérjük az ajándék pénzt. Hülye aki nem kéri, pedig kérhetné. Vagy Teréz anyát játszik...
Már egy gyereknél esetén is kamatmentes, miközben állampapír 4-5% kamatot fizet. 10 millióra az 4-500 ezer forint évente. Gyakorlatilag plusz egy havi fizu!
De annak is nagyon megéri akinek van más hitele, mert akkor inkább cserélje erre.
Persze csak ha már úton a baba. Előre nem ígérek semmiképp!
Jaj utolso,bolcsebb maradtal volna ha hallgatsz!
Igenis egy fiatal hazasparnak,akik 3 gyereket szeretnenek azoknak igenis ajandek penz!!! Meg ha te nem is hiszed. 😑
Mi is felvesszuk,es eddig barkit kerdeztem,mindenki szeretne elni a lehetoseggel,az is aki csak 1 gyereket akar mar csak,az is aki 2-3at.
Iszonyat nagy segitseg ez!!!
Legtobben lakasvasarlasra es befektetesre szeretnek felvenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!