Tényleg ilyen sokan akarják felvenni a babaváró hitelt?
Most olvastam egy cikkek, ami szerint 10-ből 8 kismama fel szeretné venni. Ti vagy az ismerőseitek körében tudtok olyan kismamát majd gyermeket tervező párt, akik fel akarják venni?
Nem vitaindító kérdésnek szánom, nem az érdekel, hogy megérie vagy nem, csak, hogy tényleg ennyien vannak, akik élnek ezzel.
Mi szeretnénk. Van egy 2milliós személyi kölcsönünk ezt szeretnénk vele "kiváltani"
3éves koráig nem kell törleszteni. Ha nem váltanánk ki a 8 év alatt 5millióhoz közelit fizetnénk vissza így azért jóval kevesebbet. Nem mindegy.
Kene vennunk egy uj autot, igy 1milliot szeretnenk felvenni hozza.
10et soha semmi esetre sem!
Kedves 8-as!
Mint a kérdésben is írtam, nem célom megítélni, hogy másnak jó-e vagy nem. Nekem mindegy hányan veszik fel, csak túlzásnak éreztem a 10-ből 8-at, mivel az én ismeretségi körömben mégcsak nem is gondolkodik rajta senki, de ahogy itt elnézem a válaszokat tényleg elég túlzó. Még ha azt nézem, hogy ez azért nem túl reprezentatív felmérés, akkor is szerintem maximum egy 10-ből 5 inkább a reális. De még egyszer mondom nem nagyon érdekelnek a miértek, csupán a statisztika részére vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!