Lányomat nem nagyon hívják osztálytársai szülinapjukra, mivel nem vagyok jóban a szüleikkel. Pedig sokan barátkoznak vele, szeretik. Ez mindenhol így van, hogy elsősorban azt hívják meg akinek a szüleivel jópofiznak, vagy szimplán jóban vannak?
Fiam még csak nagycsoportos, eddig 1 szülinapi buliban volt. Nem vagyok barátnő viszonyban egy szülővel sem, próbálok normális viszonyban lenni velük.
Fiamnak most lesz szülinapi bulija játszóházban, ahova azt hív meg, akiket ő szeretne. Van, akit én nem hívnék, de ő szeretné. Unokatesóját én szeretném, ő nem. Próbálom megbeszélni vele, de végül azokat hívjuk, akiket ő tényleg szeretne. Az unokatesó meg majd a családi szülinapra eljön...
Én sem vagyok egy népszerű emberke a szülők között.Nekem már az egy rossz pont hogy fiatalon szultem.19 voltam.Már itt sokan elkonyveltek egy rosszéltű nőnek.Minden szuloin ott vagyok,részese vagyok a szuloi munka kozossegnek,ugy erzem aktív is vagyok.Ha virág ultetes,kert rendezés van en ott vagyok.Meg csak masodikos a fiam de nálunk is lesznek ilyenek kérdező.Mar latom elore hogy miattam nem fogjak hivni szulinapomra.Ami engem meglepett hogy külön kedvencei (2) is van az oszatyfonoknek.Ezt nem is titkolja tagadja,ugyan hangoztatja a szülők gyerekek előtt,csak az egyik kedvenc gyerek nagyon agressziv,csúnyán beszél..de hát ott a szülők nyelve melyre benyulhat.A másik akik épp nemtudnak elmenni a szuloire azt annyira gusztustalan módon kibeszelik a szülők,az osztalyfonokkel karöltve..
Azért nálunk is van pár normális szulo.Velük szoktam beszélgetni.
A " sokan barátkoznak vele, szeretik" nem feltétlen elég egy szülinapi meghíváshoz. Sőt! A fiam is mindenkivel barátkozik, mindenki haver, de csak 4 gyereket nevezett meg, akiket el szeretne hívni. Pedig lehetett volna több is.
És bizony van egy kor, amikor már a gyerek inkébb anyára fogja, hogy miatta nem lehet, ő nem engedi xy-t meghívni, mert kellemetlen azt mondani, hogy egyszerűen nem akarom, hogy ott legyen, nem tudok vele mit kezdeni.
Mondjuk azt sem értem, hogy jut el odáig valaki, hogy megkérdezze, hogy engem/én gyerekemet miért nem hívtátok meg a buliba?
Mondjuk ez nálunk nem lenne szempont,hogy kedvelem e az adott szülőt vagy nem,a gyereket hívjuk meg...
de el tudom képzelni sajnos,hogy van olyan amit te írsz...
2 választásod van:
1. Megpróbálsz barátkozni a szülőkkel
2. Elfogadod hogy ez van
Le is írtad az okot, tehát ennek az ál-kérdésnek nincs értelme, csak panaszkodni meg felesleges hisz nem lesz változás ettől. Ha vannak barátai a lánynak akkor nincs gond. Nem szokás nálunk sem mindenkit meghívni szülinapokra, a gyerek felsorolja kiket akar. Én pl. max akkor nem engedek vkit meghívni ha a gyerek verekedős, káromkodós, "gázos" gyerek vagy ha túl vagyunk a limiten. Nem biztos hogy az osztályban az összes gyerek anyja olyan dög nálatok hogy nem a gyerek érdekét nézik. Szimplán csak mondjuk húztak egy határt pl. 8 főt hívhat, és a 9. gyerektől már nem engedik. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!