Sokan írjátok hogy 56-os ruhákból kevesebbet inkább 62-eset vegyenek a babaváró anyukák. Pontosan melyikből mennyit, szám szerint? 56-os hány hétig jó? Kényelmetlen a babának ha csak nagyobbat veszek és feltűröm az ujját?
Én dec.11-re vagyok kiírva.
56-os méretből van 3 db rugi, és kb 5-6 body. A többi ruhácska, amiket vettem-kaptam, mind 62-es.
Csak nem baj, ha feltűrjük az ujját, nem?
Hogy meddig jó az 56-os, attól függ, mennyivel fog születni. Anyukám mesélte, hogy rám egy percig nem voltak jók az 56-os ruhák, mert nagyon nagy baba voltam.
Akkor ok. mert én vettem 2 db 56-ost(egyik egy együttes, abban hozom majd haza)de mindkettő fehér talán még egy színeset veszek meg akkor bodykat.
És a 62-ből hány darab? Mondjuk 7 db az jó?(rugi és body)?Akkor minden napra jut egy.
2.vagyok.
Én az 56-osból a legegyszerűbbet-legolcsóbbat vettem meg.
62-esből vettem a cuki babamintásakat :) Van legalább 20-25 body, 13-15 vékonyabb rugi, és 8-10 vastagabb rugi, meg ilyen kis nadrágok, pólócskák.
Mondjuk én kaptam is sok ruhácskát, én magamtól nem vettem volna ennyit.
Szerintem az bőven elég, ami neked van.
Nekem azt tanácsolták többen is, hogy célszerű annyi mennyiséget beszerezni egy méretből, hogy megtöltse a mosógépet, de nekem van a mosógépben súlyautomatika, úgyhogy ez annyira nem jó tanács.
Ja a babánál nem érvényesül a napi egy ruha elve.
Leeszi, leböfögi, lepisili, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!