Anyák, akik egyáltalán nem akartatok gyereket, de lett! Megbántátok? Ha visszatekerhetnétek az időt, máshogy csinálnátok?
Figyelt kérdés
Első sorban azoktól kérdezem, akik később sem tervezték, de "besikerült", vagy a férj nyomására mégis bevállalták annak ellenére, hogy igazából nem akartak.
Előre is köszönöm őszinte válaszaitokat!
2019. máj. 24. 03:20
21/24 anonim válasza:
En nem akartam megtartani, az utolso pillanatig huztam-halogattam a dontest. Rengeteget tajekozodtam arrol, h mi is tortenik tulajdonkeppen egy abortusz alatt. Volt akkoriban egy jo baratnom aki asszisztens nokent dolgozott nogyogyaszati muteteken. Hat elmondta. Kerek-perec. Es orulok, hogy igy “felvilagositott”, mert szerintem ez volt az, amiert vegul ugy dontottem, h nincs szivem elvetetni a babat. Rengeteget vivodtam, konkretan a korhazbol fordultam sarkon a mutet reggelen. Kicsit tehat azt lehet mondani, h nyomast gyakorolt ram a kornyezet es a lelkiismeretem, de en inkabb ugy eltem meg hogy a teljes kep es minden informacio birtokaban hoztam meg a dontest. Mert sok no szerintem fel sem fogja, h pontosan mi is tortenik ott vele. Na mindegy, tehat en nagyon szerencses voltam, hogy akkor es ott a jo dontest hoztam meg. Eletem legjobb dontese volt es habar nagyon nem akartam a babat az elejen, most tudom, mirol/ kirol maradtam volna le. Ugyhogy en most igy utolag mindennel jobban orulok a “besiekrult” babamnak, aki mar 8 eves.
22/24 Lili8989 válasza:
Nekem vopt abortuszom, nem bántam meg. Most van 2 gyönyörü kislanyom! Egészségesek mindketten
24/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2019. jún. 25. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!