Mostohaanyukák véleménye érdekelne. Volt már, hogy megbántátok, hogy gyermekes apukával jöttetek össze?
Sajnos mas gyerekét nehez szeretni ,
Voltam en is mostohaanya , aztan közös gyerek is lett . Mindig gondoltam h majd a mostoha gyerekek a parnat is kihuzzak a fejem alol, de nem , megteszi a lanyom minden este se szo se beszed , epp az en parnam kell
Es mondta azt is , h " halj meg h ugorhassak a 4 meteres vizbe az usziba " mert en nem engedem neki .
Megis szeretem es megnevetem amit mond .
Vajon " idegen " gyereknek is el lehet nezni mindezt ?
Vagy az barmit tesz , elviselhetetlen ?
A megoldas a szeretet a gyerek irant amely hidakat epit , ezt logikusan szarazon , az igazsagok hangoztatasa , ervek felsorakoztatasa altal nem lehet megoldani ezt a helyzetet .
Ha elmondod milyen volt a gyerek , biztos logikus jó érveid vannak " ellene " ami mutatja h milyen neveletlen .
De ha mi ebben egyetertunk rajtad nem segit .
Rajtad egy masik , elfogadó , szeretetteljes hozzáállás segitett volna , ami ha nem volt meg , a kapcsolat végét hozta el a számodra .
A mostohaanyám, de én ezerszer jobban megbántam.
Nem voltam rá féltékeny, egy pillanatig sem, kerestem vele a közöshangot, próbáltam programokat szervezni...
De ő!, Te jó isten, semmit! nem tudtam csinálni, hogy ne kötött volna belém. Ha volt sapka, az volt a baj, ha nem, akkor meg az.
Apával heti tíz percet! beszélhettem, mert amúgy állandóan a nyakában lógott, és azok a pillantások, mikor apa kiment tőlem, aztn kitalálta, hogy költözzek el, mert nem normális, hogy 20 évesen - egetemistaként! - otthon lakok.
Mindegy, szar évek voltak, végül belemenekültem egy gáz kapcsolatba, csak hogy elmenjek onnan - elég hamar ex lett a srác. :)
Most viszont már nem izgat, 1000km-re élek a párommal, és végre boldog vagyok.
Megbántam, bár nem kimondottan a gyerekek miatt. Viszont intő jelnek kellett volna lennie, hogyha az előző gyerekeivel nem foglalkozik, akkor esetleg a közösekkel sem fog. Persze hogy itt lett.
Végül kétgyerekesként találtam egy gyerektelen ffit, akivel az enyéim nagyon jól vannak, jobban mint apjukkal, és ő pedig a sajátjaként szereti őket.
De sztem egy ffinak könnyebb kicsit más gyerekét elfogadni, mint egy nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!