Tényleg ennyit számít 5-6 kg?
Kedves mamik, lehet a diéta rovatba kellett volna írnom, de igazából kismamák véleménye érdekelne akik hasonló élethelyzetben vannak és hasonló életkorban.
61 kg vagyok, 158 cm, alacsony, de arányos, kis úszógumi, vastagabb combok, de nem vészes. Én jól érzem magamban a bőrömben, enni is szeretek, állandóan próbálok fogyózni de mindig kudarcba fullad :) hétköznap még tartom valahogy, de aztán a hétvégi családi progikon, mikor az egész család tömi a gyorskaját és a süteményt, én sem akarok kimaradni a jóból. A férjem is nagy evő, viszont....ő szeretné ha vékonyabb lennék - ennyi voltam mikor megismert, de az esküvőre lefogytam és remélte hogy a szülés után visszanyerem az akkori alakom. Ha valamin összekapunk, ez is mindig valahogy szóba kerül, tehát nyilván valóan téynleg zavarja. De mit tegyek ha engem nem?? egyszerűen nem gondolom azt, hogy 5-6 rajtam maradt kilónak problémának kellene lennie....nem 10-15 kg-ról beszélünk, nem zsákbamacskát vett ami rosszul sült el, és amúgy sportos vagyok, nem vagyok tunya, lusta, csak szeretek enni és mivel most még itthon vagyok, időm is van rá, míg dolgozni visszamegyek ez tuti nem fog változni. mit kellene tennem? megkéne hoznom azt az áldozatot hogy lefogyok érte? akkor is ha semmi kedvem hozzá? miközben ő pl nem teszi le a cigit - és kérni se tudom rá mert most elég ideges, sok a gond.
Ha a kapcsolatunkban komolyabb gondok is volnának (mibt ahogy volt is rá precedens de jellemzően mindig mindent megoldunk) nem ez lenne az oka.
10 kg? 50 kgos testsuly lenne az idealis? 16 eves korom ota nem voltam annyi :D 18-22 eves koromig 53 kg voltam de senki nem mondott kovernek...az eskuvoi kepeimen is remekul nezek ki 55 kgosan....persze latok lanyokat 158 cmel es 50 kgal, van amelyiknek deka melle sincs - nekem azert akad, vagy egyszeruen csak lapos mkndenhol - hat szerintem egy aranyos 55 kgos csaj sokkal jobban tud kinezni...de ez az en velemenyem, tudom hogy a szepseg relativ dolog, es nyilvan a kover szo is az, szerintem 65 kg folott szamitanek kovernek - annyival nem is ereztem jol magam.
De igazabol itt nem a kg mennyisegeken van a hangsuly, hanrm hogy ha teljesen jol erzem magam a boromben es bolsog vagyok (vagy ha feszult rossz kedvu stb akkor nem a sulyom miatt vagyok az) akkor hogy tudnék mégis kompromisszumot kotni a kerdesben.....tudjátok milyen baromi nehez egy dekat is leadni ha az ember igazabol nem akarja?? :D akkor is nehez ha akarja...nem hogy akkor ha nem akarja :D. A cigirol jovala gyerek elott sajat motivacioval leszoktam. Ugyanigy motivalt voltam az eskuvom elott. 8 kgt dobtam le, mert szerettem.volna jobban kinezni a fotokon. De azota eltelt 8 ev elfogadtam hogy most ilyen vagyok, majd ha zavar leadom
Na épp ez az. Én azt gondolom hogy tök mindegy ki hány kg, mert ahol gond van úgyis gond van, ha meg erős a kapcsolat akkor nem a kgokon fog egy páros kenyeret törni...még egy ok amiért nem fogyok le..ez is csak engem igazol. :)))
De lehet nekem total rossz a testképem mert úgy látom itt sokak szerint a 60 kg kövér......mondjuk nincs itthon egész alakos tükör...ez lehet a nyugalmam titka??? :D nyilván járok ruha boltba, látom milyen vagyok de nem érzem magam sem kovernek sem csunyanak. De ezek szerint lehet kellene. Mint az a hulye nő a filmben akit baleset er a konditeremben es szepnek hiszi magat?? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!