Ennyit számít a kinézet?
Egy icipicit kihúztam a szememet, hogy megnézzem, hogy áll, és úgy mentem iskolába. Összesen másodszorra voltam így, de első alkalommal is a barátnőim csinálták meg nekem, miután hosszasan kérleltek, hogy belemenjek... de ami fontosabb az az, hogy teljesen hétköznapi ruhákban voltam, mégis emiatt a kis semmiség miatt legalább tízen jegyezték meg, hogy milyen jól nézek ki. Ennyit számít egy kis smink? Vagy anélkül már nem is lehetek szép lány? Egyáltalán nem vagyok sminkelős fajta...
13,5/L 8. osztály
és mit vársz..? grat; hogy ....
csak így tovább
De lehetsz. Csak sajna, ha nincs rajtad smink nem is néznek emberi lénynek.
Én ugyanezt a pólóval vettem észre. Egy kicsit jobban kivágottat vettem fel. Addig egy fiú rám se nézett. Utána meg sorban bámultak....
Liz
De, nagyon is lehetsz anélkül szép, nem kell kenni magadat. Kár, hogy alig látni egy-egy lányt, aki nincs összekenve :S
F
én sem sminkelem magam mégis eléggé jó helyen vagyok az iskolai langlétrán:D[kb. a 7.-8.évfolyamból mindenkivel jóban vagyok és szeretnek is.]
bár lehet,hogy ott nálatok ez a divat...vagy csak szimplán jól állt.:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!