Ennyi hízás soknak számít? 11+1hetes vagyok és 3,5kg-t híztam. Tudom, h nem nagyon kellett volna még, de van más is, aki kb ennyit hízott már?
Nem tisztem megitélni hogy sok vagy kevés. Általában ilyenkor még nem szoktak hizni mert a legtöbb kismama émelyeg néhányuk hány is.
Ha jó étvágyad van az szerencse de a súly szempontjából hátrány.. később a baba súlyából kiindulva leszel nehezebb.
Gondolom neked sincs hányingered. :)) Nekem sem volt, és az 1. trimeszterben kb. 2-3 kilót híztam. A 16. és 22. hét között elég sok feljött hirtelen (7 kg), de én azóta 1 dkg-ot sem híztam!
Most vagyok 28 hetes - még bármi lehet...
Majd leadjuk! :)
Szia!
Ne aggódj! Én rengeteget híztam az első 2 harmadban. 14 kg feljött rám amikor még alig voltam 20 hetes. Most 32 hetes vagyok és stagnál a súlyom, sőt ledobtam 2 kg. Igaz odafigyelek mit eszem, csökkentettem az édesség és szénhidrát bevitelt, persze ezt mind dietetikus és védőnő felügyeletével és az ők által ajánlott étrenddel.
Júli 4re.Pesten a Barossban.Én nagyon jól érzem magam,pár hete volt fáradtság,gyomorégés,ilyesmi.Első baba:))
Az a baj,hogy nagyon félek a szüléstől.már most teljesen kivagyok ,ha belegondolok,h mi lesz..sztem előre megbeszélem a dokimmal,hogy mindenképp kérek EDA-t..Neked hányadik?Mikor mész a 12.heti uh-ra?
Ja!mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!