Ennyi hízás soknak számít? 11+1hetes vagyok és 3,5kg-t híztam. Tudom, h nem nagyon kellett volna még, de van más is, aki kb ennyit hízott már?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 09:09
11/16 anonim válasza:
Ja! 12.heti UH-ra 21.-én megyek.
12/16 A kérdező kommentje:
Nekem keddtől.Amúgy Júli 5re kellett volna kiírnia sztem is..de egy nap,az szerintem mind1.Én 2 ünnep közt megyek a genetikára és holnap is csak egy sima uhra,mert 3 hete voltam.Ja és képzeld!A szembe szomszédom is Júli 4re van kiírva..:-)))
Hány éves a nagyobbik gyerkőc?
2010. dec. 15. 10:01
13/16 anonim válasza:
Akkor nektek van mit megbeszélni a szomszéddal.:)Mikor volt az utsó menszid? Az a pontos meghatározója,a szülésnek. A fiam 26 hónapos.sokszor feladja a leckét,mert benne van a dackorban. Kíváncsi vagyok milyen lesz 2 gyerekkel. Pesten milyen ultrahangos berendezések vannak? A korszerű 4D-és vagy a régi fekete-fehér 2D-és?
14/16 A kérdező kommentje:
Szept.28 volt az utolsó.Igazából nem voltam még a kórházban,csak a doki magánrendelőjében,ott 2D és 4D is van,de eddig 2Dvel nézett.
2010. dec. 15. 10:13
15/16 anonim válasza:
Gondoltam,hogy ott van több lehetőség is van. Itt nem adnak ám edát,csak oxitocint azt viszont kérés nélkül. Remélem hamar kinyomod azt a babát,kár hogy nem egy országrészben élünk tarthatnánk a kapcsot. Kellemes terhességet.
16/16 A kérdező kommentje:
Jaj..voltam már bent 3 szülésen is(nővérem,barátnőim..)az utolsón 7 hete,akkor megfogadtam,ha terhes leszek(akkor még nem tudtam,csak próbálkoztunk),biztos kérek érzéstelenítőt,vagy bármit.Nagyon kemény szülés volt szegénynek.Boldog babavárást mindenkinek!
2010. dec. 15. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!