Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan kismama, aki...

Van itt olyan kismama, aki saját kezüleg készített valamit születendő kisbabájának?

Figyelt kérdés

Novemberben hozom világra első,drága kincsemet,egy kicsi lányt és annyira szeretnék neki valamit készíteni saját kezüleg. Gondoltam kis takarót varrok neki,vagy párnácskát,ilyesmit. Tudtok ajánlani nekem olyan helyet,ahol be tudom szerezni ezeket adolgokat.Kötésre is gondoltam,bár abban elég ügyetlen vagyok,de még az is lehet,hogy érte megpróbálom újra.Minden ötlet érdekel,köszönöm előre is a válaszokat!

20 hetes kismami

2010. júl. 5. 16:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az ötleteket!!!El is kezdem a hozzávalókat,szerintem belekezdek a varrásba:)
2010. júl. 5. 22:56
 12/14 anonim ***** válasza:
A kötött holmikkal csak óvatosan. Nekem rámszólt a gyerekorvos, amikor az egy hónapos kisfiamon meglátta a kötött sapkát és sálat, hogy egy ekkora baba bőrének ez nem való, és ne adjam rá többet. Pedig a nagyija kötötte neki és olyan jól állt neki...
2010. júl. 5. 23:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Pulcsi, sál kötése, takaró, állatka varrása (kézzel...), mesefigurák festése. Szintén lány :)
2010. júl. 6. 09:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Én varrtam folt varrásos takarot, és macvit, és lámpa ernyöt, meg ilyesmit, és ajtora nevét ruhábol betüket.
2010. júl. 6. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!