Van itt olyan kismama, anyuka aki jár (t) esti suliba?
Ugyanaz mint a nappali, csak épp más időpontban van.
Ha neked ez túl sok akkor inkább távoktatásban tanulj. Az könnyebb ha képes vagy otthon magadtól is tanulni.
Én jártam. Nálunk asszem hetente/két hetente volt tanítás, talán az utolsó évben volt, hogy hetente, de hivatalosan nem (ez levelező volt, nem esti). Ki volt adva az évre az órarend, hogy melyik napon milyen órák lesznek.
Nálunk az volt a rendszer, hogy féléves vizsgák vannak, de voltak dolgozatok. Aki megírta a dolgozatot (mondjuk egy évben volt egy tárgyból 3-4), annak nem kellett féléves vizsgákat tennie.
Én szerettem csinálni, nem volt nehéz, mindenből négyes-ötös érettségit tettem (kivéve a matekot, abból örültem a kis ketteskémnek). Egyetemre lazán felvettek államira az érettségi eredményemmel :)
Abban az évben született a fiam, amikor elkezdtem a sulit, akkor kihagytam talán két alkalmat, utána jártam tovább rendesen. Az elején kicsit nehéz volt, mert eléggé fáradt voltam, de amúgy nem volt vészes az egész.
Érettségire készülni kicsit idegtépő volt, de az egyetemen rá kellett jönnöm, hogy az kutya füle :)
Öhm.. Én egyetemre jártam, mikor terhes voltam, de anyukám járt esti suliba (viszont akkor mi a testvéreimmel már kamaszok voltunk).. Úgy volt az egész, hogy heti két délutánt kellett bent lenni (mondjuk hétfő, szerda) és negyedévente voltak a vizsgák. Anyu nagyon profin helyt állt! :) Én picibabával írtam a szakdogámat.. :) Nem egyszerű baba mellett az isis, de megoldható.
23/L
Én jártam estire. Sok évet nem végeztem el, de hosszú. Minden iskolának más rendszerü az esti tagozata.
Ahova én jártam, heti 3x volt, délután 15 órától este 8 óráig. Ekkor még nem volt babám. Sok évet elbuliztam, nemtörödöm voltam, 1 év maradt hátra a suliból.
Most 1 éves a kislányom (tervezett baba a suli ellenére is, férjem nagyon szerette volna), jövöhéttöl folytatom a sulit, utolsó évem lesz, de más iskolában, levelezön.
Itt heti 1x vannak órák, szombaton, ezt még be tudom vállalni a pici mellett. Negyedéves vizsgák vannak, nem túl nehezek.
Ha gyereked van, inkább a levelezöt ajánlom, az esti húzósabb.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!