Észrevetted már, hogy amióta kismama vagy, vagy éppen gyesen lévő anyuka, szellemi teljesítményed nem éppen van a toppon?
Nekem konkretan a szellemi teljesitmenyemmel nincs nagy gond igy ket gyerek utan is (jelenleg is veluk vagyok itthon), lazan elkezdtem itthon dolgozni ismet es konnyen visszarazodtam.
Inkabb azzal van gond, hogy szetszort lettem. Kb 3x annyi dolgom van, mint korabban, a nap viszont meg mindig csak 24 orabol all, igy allandoan sietek, rohanok.
Naponta elofordul, hogy a kukaba dobom be a cumisuveget, a hutobe pedig berakom az ures flakont, a zoldsegpucolo rendszeresen a szemetesbe kerul. Vagy elfelejtem, hogy a kavem a mikroban maradt es lenduletbol bedobom ra a gyerek kajajat, stb.
Igen. Épülök le. És nálam az a baj, hogy 7 évet dolgoztam egy olyan helyen, ahol nem használtam az agyam, csak rutinból csináltam mindent, és már ott észrevettem!
Nagyon nehéz volt visszamennem munkába, és figyelni, öszpontosítani, főleg, hogy minden mozzanatomnak anyagi felelőssége van....
Az a vicc, hogy én olvastam egy cikket, ami pont a gyermektelenek ellen hangolt, hogy sokkal jobb lesz a szellemi teljesítményünk, mint nekik, mert a hormonok vadul dolgoznak...
(kerestem most mielőtt írtam volna, de nem találtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!