Van itt keszthelyi anyuka vagy kismama?
Figyelt kérdés
Egy egyszerű kérdésem lenne. :-)2010. júl. 15. 20:07
1/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,, megnéztem! Sajnos a keszthelyi fórum nem túl aktív, az én kérdésem pedig sürgős lenne (persze nem életbevágóan fontos).
2010. júl. 15. 21:34
2/5 anonim válasza:
Nem keszthelyi vagyok, de ott szültem 20 hónapja, és hamarosan most is ott fogok. Mit szeretnél tudni, hátha tudok segíteni?
3/5 A kérdező kommentje:
Szia! Tulajdonképpen nyaralni megyünk oda, és ezzel kapcsolatban kérdeztem volta, de már megtudtam máshonnan a választ! Köszönöm, hogy segíteni akartál!
2010. júl. 16. 07:26
4/5 anonim válasza:
Keszthelyi vagyok. De látom, elkéstem. Ha érdekel valami, írj!
5/5 A kérdező kommentje:
Szia! Azt szerettem volna kérdezni, hoyg tegnap esett-e az eső Keszthelyen. Mert holnap indulunk nyaralni a kisfiunkkal, és a köpönyeg.hu szerint tegnap (csütörtökön) esős idő volt. Csak tesztelném, hogy mennyire megbízható az előrejelzésük. :-)
De már kaptam választ, hogy nem esett, tehát elvileg túlzás amit a jövő heti 4-5 esős napról állítanak...
2010. júl. 16. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!