Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elítélendő ha megszülöm a...

Elítélendő ha megszülöm a babát és az apjának adom?

Figyelt kérdés
Nekem már van egy gyerekem. Egyedül neveltem. Pár hónapja vagyunk együtt de babát várok. Most úgy néz ki szakítunk mert én hónapokon keresztül ráhagytam hogy több gyerek legyen. De én nem akarok csak max. 2-t. Egyedül maradnék velük nem tudnám felnevelni mert kevés a pénz amit kapok. Albérletet is fizetnem kell. Neki ez lenne az első saját és elmondása szerint ő sokkal jobb szülő lesz mint én. Persze nem egyedül nevelné hanem az anyja segítene neki. Ha odaadnám neki a babát akkor elítélnének érte?
2019. ápr. 6. 10:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
66%
Mikor születik a baba? Nekem van ruhám amit kinőtt a fiam. Ha fiú lesz szívesen odaadom neked őket. Téli,tavaszi,őszi,nyári ruhácskák vannak benne.
2019. ápr. 6. 13:26
 22/28 A kérdező kommentje:
Október közepe körül. De még nem tudni milyen nemű lesz. Köszönöm a felajánlást!
2019. ápr. 6. 13:39
 23/28 anonim ***** válasza:
72%
21# vagyok rendben majd írd meg. Pont lesz téli overál ami jó lesz neki és rugik :)
2019. ápr. 6. 13:41
 24/28 anonim ***** válasza:
63%
Mit akarsz kell gyerek vagy nem ? Ha kell harcolni érte ha nem akkor ad oda az apjának.
2019. ápr. 6. 14:26
 25/28 anonim ***** válasza:
72%

Állapodj meg az apával ügyvéd jelenlétében, hogy a körülményeidre tekintettel lemond a tartásdíjról. (Mivel a másik gyerekedet egyedül neveled és albérletben laksz.) Ugyanakkor állapodjatok meg kapcsolattartásban is, ne szakadj el teljesen a picitől!

Egyébként nem lehet rendbe hozni magát a kapcsolatot? El lehet menni párterápiára is. Ha csak annyi a gond, hogy a jövendő gyerekek számában nem értetek egyet, az megoldható szerintem.Most, ha megszületik a pici, ezzel úgyis halasztódik a döntés, a két-három év alatt, mielőtt szóba kerülhetne a következő gyerek kérdése, sok minden történhet, lehet, hogy éppenséggel kedvet kapsz még egy gyerekhez, vagy ő látja be, hogy így is kerek a családotok. Beszéld meg vele, hogy a jelenre összpontosítsatok, a többi gyerek kérdését jegeljétek 2-3 évre. Nem kellene csak emiatt így indulatból szétmenni.

2019. ápr. 6. 17:10
 26/28 A kérdező kommentje:
En is mondtam neki hogy várjunk meg legalább 2 évet a másikkal kapcsolatban. De neki már meg kell most ígérnem hogy legalább 3 gyereket vállalok. Mert neki ez fontos. Azt is leírta hogy hogyan kellene bocsánatot kérjek tőle amiért ráhagytam csak a több gyerek témát és indulatból beszeltem meg kiabáltam.
2019. ápr. 6. 18:21
 27/28 anonim ***** válasza:
25-ös voltam. Így már más. Nagyon rossz előjel ez a viselkedés a párod részéről! Ha nem tudjátok egyenrangú félként megbeszélni ezt a problémát, hanem ő uralkodni akar rajtad, bocsánatkérést vár egy ilyen esetben, ahelyett, hogy megpróbálna megérteni, ez nagyon negatív dolgokat árul el a személyiségéről. Így azt javaslom, konzultálj egy ügyvéddel! Létezik rászorulóknak ingyenes jogi tanácsadás is, írd be a google keresőbe, hogy ingyenes jogi tanácsadás, keresd meg a lakóhelyedhez legközelebbi lehetőséget, kérj időpontot! Itt a gyakorin csak ötleteket kaphatsz, de konkrét, hasznos segítséget inkább egy szakembertől.
2019. ápr. 6. 19:14
 28/28 A kérdező kommentje:
Tudom hogy én is nehéz eset vagyok de amikor megmondják kit hogyan kell csinálnom mert szerinte úgy helyes az már nekem sok. Amikor érzem hogy irányítani akarnak akkor szokott kiborulni nálam a bili. De a vicc az egészben hogy amikor megakarom védeni magam akkor is hibás vagyok.
2019. ápr. 6. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!