Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elítélendő ha megszülöm a...

Elítélendő ha megszülöm a babát és az apjának adom?

Figyelt kérdés
Nekem már van egy gyerekem. Egyedül neveltem. Pár hónapja vagyunk együtt de babát várok. Most úgy néz ki szakítunk mert én hónapokon keresztül ráhagytam hogy több gyerek legyen. De én nem akarok csak max. 2-t. Egyedül maradnék velük nem tudnám felnevelni mert kevés a pénz amit kapok. Albérletet is fizetnem kell. Neki ez lenne az első saját és elmondása szerint ő sokkal jobb szülő lesz mint én. Persze nem egyedül nevelné hanem az anyja segítene neki. Ha odaadnám neki a babát akkor elítélnének érte?
2019. ápr. 6. 10:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
53%
Erre írni se lehet. Mondd hogy troll vagy!
2019. ápr. 6. 10:44
 2/28 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. De ha lenne biztos anyagi hátterem akkor nevelnem egyedül.
2019. ápr. 6. 10:50
 3/28 anonim ***** válasza:
81%

Most úgy néz ki szakítunk mert én hónapokon keresztül ráhagytam hogy több gyerek legyen. De én nem akarok csak max. 2-t.

Nem értem. Azzal a gyerekkel akit vársz, azzal két gyerek lesz. Mi a probléma akkor?

Amúgy meg ja. Odaadhatod az apának.

2019. ápr. 6. 10:53
 4/28 anonim ***** válasza:
61%

Igen, mindenki el fog ítélni érte.

Gyereket akkor kell egy nőnek vállalni, ha akarja, hogy gyereke legyen. Nálad ez nem áll fenn. Nem kellett vommna teherbe esni.

Hivatalosan nem lesz ezzel semmi gond, gyermekelhelyezesnel simán azt kéritek, hogy az apánál legyen elhelyezve. A törvény nem tiltja ezt. Nem tudom mekkora a már meglévő gyereked, ha elég idő, esélyes, hogy ő kérdéséket fog feltenni

2019. ápr. 6. 10:53
 5/28 anonim ***** válasza:
30%
Ez olyan mintha örökbeadnád csak itt az apjához kerül. Csak úgy nem adhatod neki oda ,hogy itt van nesze neveld. Papír kell, hogy TE lemondasz róla az apuka most a terhesség alatt a nevére veszi. Aztán gyámügy nyilatkozol, hogy le mondasz róla apuka meg örökbefogadja vagy ő lesz az egyedüli szülő. De ezt a gyerek sose bocsájtja meg neked. Komolyan.... dugni van eszed védekezni nincs? Ha 2 gyereket akarsz max és ott lenne apuka mint társ miért szakitotok? Evidens hogy együtt éltek/összeköltöztök ha már közös gyerke van az embernek a párjával és nem egyedül tartja el a 2 gyereket. Azért normalis esetben így van.
2019. ápr. 6. 10:55
 6/28 anonim ***** válasza:
88%
Te, utolsó, ne írj már baromságot. Először is gyerekről lemondani nem lehet, max akkor, ha valaki egyúttal örökbe is fogadja. A kérdező gyereke a párja gyereke is lesz, így a partner nem fogadja örökbe, hiszen a saját, vérszerinti gyereke. Apasági nyilatkozatot kell tenni, majd gyermekelhelyezési pert indítani és ott az apa zavar a lemondani a szülői felügyeleti jogról. Azt érdemes tudni, kérdező, hogy te pont ugyanúgy, mintha az egész fordítva történne, gyemrektartasi díjra leszel kotelezve
2019. ápr. 6. 10:58
 7/28 anonim ***** válasza:
92%

Oda adni csak úgy nem tudod és lemondani sem tudsz róla. Megegyezhettek, hogy nála lesz elhelyezve és neked gyerektartást kell fizetned. Persze mindezt hivatalosan, gyermekelhelyezési eljárással.

Az biztos, hogy az emberek nagy része elítélne.

2019. ápr. 6. 11:04
 8/28 A kérdező kommentje:
Tudom hogy gyerektartast kell majd fizetnem de apuka azzal is tisztában van hogy ő kb 5x annyit keres mint én. Én alig kapok 80.000ft-ot. És abból albérletbe 3-ád magammal elég nehéz lenne megélni. Hiába kapnék 2 gyerek után családit. Akkor is kevés lenne. Próbálkozunk megoldania problémat de nem hiszem hogy sikerül.
2019. ápr. 6. 11:06
 9/28 anonim ***** válasza:
13%
Akkor bocsanat KEDVES 6OS DE NEM KELL BUNKONAK LENNI. Szerencsére nem vagyok ebben jártas, de itt a közelben volt hasonló és így mondták. De attól a lényeg ugyanaz. Szerintem fel sem fogja mit akar és mit beszél a kérdező. Gyermekágyas szerinted eszébe jutott? Csak azt nézi, hogy szabaduljon meg a kötelezettségétől ha már védekezni nem tudott és mondo ezt úgy, hogy nem vagyok ab.ellenes.
2019. ápr. 6. 11:07
 10/28 anonim ***** válasza:
65%

"Gyermekágyas szerinted eszébe jutott? "

Mi van?????

2019. ápr. 6. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!