Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Elhalt a...

Most mit csináljak? Elhalt a babám!

Figyelt kérdés
20hetes vagyok!!Ma délután elkezdtem barnázni és ez erősödött!Elmentem a dokimhoz aki közölte hogy elhalt a terhességem és haza küldött hogy holnap reggel menjek be a kórházba és meg kell szülnöm a picit!!:(Hogy fogom én ezt túlélni??:(
2010. júl. 3. 20:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
szívből sajnállak téged. Sok erőt é bátorságot kívánok neked a holnapi naphoz.
2010. júl. 3. 22:38
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom.Nagyon sok erőt kivánok neked.
2010. júl. 3. 22:46
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

akármit is mondanék úgysem vígasztalna, sajnos

én is tudom, sokan átéltük már ha nem is ilyen szörnyen mint te most

nagyon sajnálom, kitartást, sok erőt kívánok

nekem is született azóta egy kisfiam, akit nagyon imádok, de ha eszembe jut az első....

az idő tényleg szinte mindent megold.

gondolok rátok!!!

2010. júl. 3. 22:53
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sajnálom:'( istenem...:(

már elvileg túl vagy rajta, most valószínűleg még a kórházban vagy. ha gondolod, majd írj még ide.

sok erőt, kitartást a jövőre nézve!

2010. júl. 4. 02:22
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy kinyitottam a szemem, eszembe jutottál.

Veled vagyunk..........gondolunk Rád.....kitartás!

2010. júl. 4. 06:22
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

21:52-es vagyok!

Veled vagyok én is!

Sok sok erőt neked!

2010. júl. 4. 06:52
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is rettenetesen sajnálom ami Veletek történt! Gondolommire ezt elolvasod már túl leszel a szülésen. Csak annyit szeretnék Neked írni, hogy teljesen átérzem a fájdalmadat én ötször éltem át, persze nem ilyen előrehaladott terhességnél, de az is iszonyat volt. Ami nekem mindig erőt és egy halovány vigasztalást nyújtott, hogy arra gondoltam, mindnennek meg van az oka, amit talán csak később vagy soha nem tudunk meg. Hogy az a pici esetleg olyan beteg volt, hogy születése után meghalt volna vagy ami szerintem még rosszabb, hogy egy beteg babát kell felnevelni ami se a babának, se a családnak, senkinek nem jó. Hidd el, minden úgy jó ahogy van, mégha most ezt nem is tudod elhinni! Legyél nagyon erős és nagyon elszánt, hogy igenis lesz még egy szép, egészséges babátok, ezt a pici lányt pedig gyászold meg, sírd ki minden bánatodat. Én volt, hogy egy hétig egyfolytában sírtam, de jót tett és tudom, hogy így kellett történnie! Minden jót Nektek!
2010. júl. 4. 11:17
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sajnálom,kitartást,fel a fejjel.gondold azt,hogy a kislányod hamarosan küld maga helyett egy kistestvért.
2010. júl. 4. 11:57
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Szívből sajnálom... Nem is lehet mit írni...

Kívánok gyors felépülést, lelki megnyugvást és mihamarabb egy kistestvért.

Veled érzünk itt mindannyian...

2010. júl. 4. 16:53
 20/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Ma délután jöttem haza!6óra alatt túl voltam az egészen!!A végén meg nézhettem a picit!!Jó döntés volt hogy láthattam!!Talán egy kicsit megnyugtatott!:( De nehéz lesz elfogadni hogy már nincs többé!:(
2010. júl. 5. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!