3 év után sikerült teherbe esnem. Sajnos ma megállapitották, hogy elhalt a babám kb. a 7-8 héten. Mennyi idő múlva eshetek teherbe? Tapasztalatokat kérnék, köszönöm!
Az orvosod tudja megmondani, mikor leszel ismét olyan állapotban, hogy a következő baba jöhessen.Meg kell erősödnöd újra.
Sok ismerősöm van, aki így járt, mint te. Volt, ahol még jó pár terhesség elment, de mindig későbbi időpontban. Ma gyönyörű gyermeke van.
Kitartást és egy szép, egészséges babát kívánok!!!!
Szia! Nagyon sajnálom!!! Nálam ugyanez volt, azzal a különbséggel hogy viszonylag hamar, 3 hónap próbálkozás után lettem terhes, és a 8. héten halt el a baba. Másnap megműtöttek, akkor nekünk azt mondta az orvos, hogy minimum 3 hónapot kell várni, de jobb a félév. Barátnőmnél szintén fél év volt. De általában az orvosok elmondják. Utána nehezen jött össze, pedig minden rendben volt mindkettőnkkel, a műtét után 2 évre lettem újra terhes, minden rendben volt, már 2,5 éves a kisfiunk. És most már a második babát várjuk, ő elsőre, védekezés mellett jött össze :)
Bocsánat ha hosszú voltam, azért írtam ennyit, hogy lásd, nem reménytelen semmi!
Azért az 1 évet el ne hidd, annyit biztosan nem kell várni, maximum 3 hónap szerintem, de azt mindenképp várd meg, amíg lelkiekben helyre tudod tenni kicsit.
Sok sikert a következőhöz.
1 évet szerintem sem kell várni!!!!!
Nekem tegnap volt a műtétem, 9+2 hetes babám ment el.
Dokim 6 hetes szexmentes időt mondott és 6 hónap várakozást az újboli terhességre. Na én annyit sem szeretnék várni...
Köszönöm a sajnos tapasztalt válaszokat :((
Ma jöhettem haza a kórházból és azt mondta Dr. Úr, hogy 3 hónap után próbálkozhatunk.
Remélem a második kifejlődik rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!