Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 év után sikerült teherbe...

3 év után sikerült teherbe esnem. Sajnos ma megállapitották, hogy elhalt a babám kb. a 7-8 héten. Mennyi idő múlva eshetek teherbe? Tapasztalatokat kérnék, köszönöm!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 17:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
2%
Minimum 1 évet várni kell
2011. ápr. 28. 17:10
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Az orvosod tudja megmondani, mikor leszel ismét olyan állapotban, hogy a következő baba jöhessen.Meg kell erősödnöd újra.

Sok ismerősöm van, aki így járt, mint te. Volt, ahol még jó pár terhesség elment, de mindig későbbi időpontban. Ma gyönyörű gyermeke van.

Kitartást és egy szép, egészséges babát kívánok!!!!

2011. ápr. 28. 17:11
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Szia, először is sajnálom, ami veled történt, de nem írtad, de én azt javasolnám, ha eddig nem került sor rá, vizsgáltassátok ki magatokat a pároddal, mert lehet nem lenne célszerű, ha újabb évek mennének el a sikertelen próbálkozással, miközben lehet olyan "baj" van, ami orvosolható. Mert általában, ha egy év után nem jön össze a baba, ott valami nem stimmel, és kivizsgálás ajánlott.
2011. ápr. 28. 17:11
 4/18 anonim ***** válasza:
93%

Szia! Nagyon sajnálom!!! Nálam ugyanez volt, azzal a különbséggel hogy viszonylag hamar, 3 hónap próbálkozás után lettem terhes, és a 8. héten halt el a baba. Másnap megműtöttek, akkor nekünk azt mondta az orvos, hogy minimum 3 hónapot kell várni, de jobb a félév. Barátnőmnél szintén fél év volt. De általában az orvosok elmondják. Utána nehezen jött össze, pedig minden rendben volt mindkettőnkkel, a műtét után 2 évre lettem újra terhes, minden rendben volt, már 2,5 éves a kisfiunk. És most már a második babát várjuk, ő elsőre, védekezés mellett jött össze :)

Bocsánat ha hosszú voltam, azért írtam ennyit, hogy lásd, nem reménytelen semmi!

2011. ápr. 28. 17:16
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Sajnálom. Általában 3 hónapot kell várni, de ez a gyógyulástól függ. Nekem az 5-6. héten volt, spontán kiürült és a következő hónapban próbálkozhattunk is, és sikerült.
2011. ápr. 28. 17:23
 6/18 anonim ***** válasza:
Ez tenleg nagyon valtozo nekem 8 hetesen halt el a babam. Nekem azt mondta a doki, hogy az elso mensit varjuk meg es utanna lehet probalkozni. Mi a biztonsag kedveert vartunk meg 2 honapot es utann probalkoztunk. A probalkozastol szamitva a 4-dik honapba sikerult. Most mar 15 honapos kisfiu.
2011. ápr. 28. 17:27
 7/18 anonim ***** válasza:
A kiemelt kérdések közt van egy missed ab-os, olvasd végig!
2011. ápr. 28. 17:51
 8/18 sumergo ***** válasza:

Azért az 1 évet el ne hidd, annyit biztosan nem kell várni, maximum 3 hónap szerintem, de azt mindenképp várd meg, amíg lelkiekben helyre tudod tenni kicsit.

Sok sikert a következőhöz.

2011. ápr. 28. 18:56
 9/18 anonim ***** válasza:

1 évet szerintem sem kell várni!!!!!

Nekem tegnap volt a műtétem, 9+2 hetes babám ment el.

Dokim 6 hetes szexmentes időt mondott és 6 hónap várakozást az újboli terhességre. Na én annyit sem szeretnék várni...

2011. ápr. 29. 16:51
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sajnos tapasztalt válaszokat :((

Ma jöhettem haza a kórházból és azt mondta Dr. Úr, hogy 3 hónap után próbálkozhatunk.

Remélem a második kifejlődik rendesen!

2011. ápr. 29. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!