Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 év után sikerült teherbe...

3 év után sikerült teherbe esnem. Sajnos ma megállapitották, hogy elhalt a babám kb. a 7-8 héten. Mennyi idő múlva eshetek teherbe? Tapasztalatokat kérnék, köszönöm!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 17:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Utsó vagyok.

Akkor a 3 hónapot várjátok meg, nekem is az tűnik reálisnak.

Sok sikert!!!

2011. ápr. 29. 17:10
 12/18 A kérdező kommentje:

A teherbeesésem előtt megállapitották, hogy PCOS vagyok, azt nem kellett volna figyelembe venni?Szóltam az orvosomnak és azt mondta, hogy annak már nincs jelentősége, mert teherbe estem.

Szerintetek keressek fel egy genetikust,aki megvizsgál engem és a férjemet?

Sok olyat olvasok akinek a második is missed ab-bal végződött.Félek... és még egyszer nem élném túl!

2011. ápr. 30. 15:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Utsó vagyok.

Az a baj, hogy annyi minden miatt lehet...

Én úgy olvastam, hogy a második missed ab után ajánlják a genetikai vizsgálatot.

Nekem is most volt a műtétem, én is úgy érzem, egy másikat már nem élnék túl, én is nagyon aggódom!

De sok olyat is olvasni, hogy a második terhességgel már egészséges babát szültek!! Ne adjuk fel!!

2011. ápr. 30. 17:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem 2 hónapja volt missed ab-om,5-6 hetes voltam

:( 2 év után jött össze,véletlenül.Hidjétek el,hogy lelkileg is olyannyira megfogtok erősödni,hogy eszetekbe se fog jutni,hogy a második babát is elveszíthetitek!

Nagyon sajnálom,hogy veletek is megtörtént!Szörnyű dolog!

Engem is csak az a tudat tartott életben,hogy ha törik,ha szakad nekem lesz babám a lehető leghamarabb!És jó tanácsként mondom,hogy ne temetkezzetek gyászba,mert annál később jön össze!

Nekem még egy hónapom lenne a háromból,de mi már elkezdtünk próbálkozni!

Ha pedig letelik a 3 hónap,elkezdek dokihoz járni!

2011. ápr. 30. 22:13
 15/18 A kérdező kommentje:

Hát remélem már eggyikünk sem fog rossz tapasztalatokat szerezni.

Hihetetlen, hogy nem is ismerjük egymást, mégis nagy erőt adtok nekem, köszönöm!

Ha valakinek sikerül, akkor irja meg!És mindegyikünknek SIKERÜLNI FOG!!!

2011. máj. 1. 11:12
 16/18 anonim ***** válasza:

Bízzunk!Mindenkinek fel a fejjel!!!

Mindent bele!

2011. máj. 1. 13:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Drukk! :)
2011. máj. 2. 15:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én tapasztalatomat irom le nekem 9 hetesen halt el a terhességem és csak a 12 hetes uhon vették észre. A műtét után kb 3 hónapra terhes lettem ....Mindezt úgy ,hogy abban az évben nem is akartam próbálkozni. Egyszer elfelejtettünk védekezni.:-)))

Viszont mindkét gyerekkel kaptam hormonpotlásra gyógyszert terhesség megállapitása után.

Azóta sikerült a baba?

2012. júl. 24. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!