Szolnok és környékiek, tapasztalatokat várok Dr Tóth Zoltánról?
Nagyon dícsérikű, de személyes tapsztalatom nincs.
Aki még sok embernél favorit az: Svéd, Georgevics, Cserni.
Mi Úri-Szabóhoz járunk és imádom. De mindenkinek más stilus és életszemle jön be.
Hogy a kérdésre is válaszoljon valaki:
Nekem első látásra nem volt szimpatikus, de valószínű, ez csak abból adódott, hogy nem fedte egymást a humorérzékünk.
Egyébként nagyon sokan szellemesnek vélik, szeretik, dícsérik, jó orvosnak tartják.
Jófej nagyon!Fiatal és kedves!Szerintem klassz doki!
Uri-szabó egy állat!Egyszer volt hozzá szerencsém és soha többet semmi pénzért!!!!!!De hát ugye kinek a pap kinek Uri-szabó!:)
Én 4D-n voltam nála. Nem volt szimpatikus, és még fizettem is érte... Nem úgy reagáltam le a vicceit, ahogyan ő szerette volna, onnantól kezdve beszólogatott, és a babám is megérezve az unszimpátiát, befordult, és nem mutatta magát. Sajnos nem volt ott a párom, biztos visszareagált volna neki.
De sokaknak bejön a stílusa.
Én csak látásból ismerem, úgy szimpatikusnak tűnik, de sokan panaszkodnak rá,hogy a legdurvább helyzetekben is képes poénkodni.
Én Svéd-hez járok, vele nagyon meg vagyok elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!