Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jóstesztelős kérdés? Tapasztal...

Jóstesztelős kérdés? Tapasztalatokat kérnék?

Figyelt kérdés
8. dpo-n teljes negatív, 10. és 11. dpo-n halvány, 12. dpo-n kb. olyan erős, mint a C csík. Furcsán érzem magam. Görbe itt: [link]
2011. jún. 2. 16:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Csak hogy tutira jól értem-e: ovuteszttel teszteltél mensi kimaradás után vagy környékén terhesség megállapítására, ugye? Asszem, a babavárók oldalán van egy statisztika, hogy mik a fals pozitív illetve fals negatív arányai, hát jó nagyok. Én is gyarapítom a fals pozitív jóstesztelők táborát: nekem is pozitív volt, kb. 2 órán belül megjött. Szerintem menj el egy tesztért, ebből ne vonj le következtetést. Drukkolok!!
2011. jún. 2. 17:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: mármint rendes terhességi tesztért menj el.
2011. jún. 2. 17:45
 3/17 A kérdező kommentje:
hát igen tudom, nem veszek rá mérget, de a hőm meg feljebb ment ma.
2011. jún. 2. 18:44
 4/17 anonim ***** válasza:
Már nyugodtan tesztelhetsz terhes teszttel, felesleges jóslót csinálni.
2011. jún. 2. 19:29
 5/17 A kérdező kommentje:
köszi csajok, még a holnapot megvárom, mert szerintem holnap kellene megjönnie, ha nem jön szombaton tesztelek. Aki kitalálta ezt a jóstesztet, még ezen is idegeskedhetek....
2011. jún. 2. 19:35
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerintem terhes vagy!Nem jött meg, és feljebb ment a hő, ráadásul egész magas a hőd. Nekem legutóbbi terhességemnél már volt poz. terhes tesztem, de kíváncsiságból csináltam ovutesztet.Én még olyan erős csíkot nem láttam.Sokkal erősebb volt, mint a control csík, pedig nekem ovukor épphogy sikerül kimutatni.

Szerintem reménykedhetsz!Legalábbis én ilyen görbével már tuti terhes lennék!Remélem neked is sikerül!!:-))

2011. jún. 2. 20:59
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon aranyos vagy, de nekem mindig 37 a hőm, plusz múlt hónapban csak akkor ment le a hőm, amikor elmúlt a mensim. Az ovutesztem sajnos nekem nem olyan erős, jó indulattal olyan erős, mint a controll csík, ráadásul a mai ugyanolyan, mint a 2 nappal ezelőtti. Szóval kíváncsi vagyok mi lesz. Mondjuk ilyen még nem volt, hogy feljebb ment a hőm a mensi előtt. Más tünetem nincs, esetleg hogy száraz vagyok, de mensi előtt vizes-tojcsis a nyákom. Írok, hogy mi lett!!!
2011. jún. 2. 22:06
 8/17 anonim ***** válasza:
Tuti várandós vagy. 3 napon egymás után pozitív ovu-teszt miatt mondom.
2011. jún. 2. 23:23
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, volt már itt olyan, akinek erősebb pozitív volt a tesztje és mégis megjött neki.
2011. jún. 3. 09:03
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon erős pozitív volt, és megjött... De remélem, te már túl vagy a terhességi teszten, írj, hogy mi az eredmény!
2011. jún. 3. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!