Egy pár kérdés az ajakpc (ajapiercingről, és hogy hol lehet tű-t venni? (Tapasztalatokat is kérek az ajakpcvel kapcsolatban ha lehet) :-)
Sziasztok! Szeretnék egy ajakpiercinget, de nem tudom hol tudok venni hozzá olyan speciális pc-s tűt, hogy ki tudjam lyukasztani. Szerettem volna elmenni megcsináltatni, de a közelben( 100mérföldön belül) nincs ilyen pc-s bolt, vagyis neten nem találtam. Kör pc-t szeretnék bele. Nagyon kéne az a tű! Előre is köszi:)
Üdv!
Helo
hol laksz? az nem létezik h ne legyen szalon.
ha jófej a patikában az eladó megkérdezheted h 1.6os branülból tartanak-e. pár szás ft csak.
Hát én nagyon nem tudok véleményt mondani róla mert nekem 1hónap után el lett kezdve a tágítása. így nagyon nem is volt időm kísérletezni vele.
21/F
Nekem volt sok évig, talán ezért nem is ajánlom senkinek, a karika nagyon hamar szétveri a fogaidat, le is törhet tőle aztán már rohad. A gömb vagy tüske piercingnek meg a szára letolja az ínyt a fogadról és ez is elég komoly gondokhoz vezet. Persze ezek nem azonnal jelentkező gondok, de azért gondold végig, lehet jobban jársz ha máshova teszel inkább ahol nem okoz ekkora bajt.
A másik hogy ha magadnak lyukasztod lehet ferde lesz, és fájdalmas, vagy begyullad, kizárt hogy ne legyen piercinges a közeledben... minden városban akad. Nem is drágább mintha megveszel mindent és magadnak csinálnád.
Fúúúúú magadnak semmiképpen ne csináld!
én is magamnak szúrtam át alul bal oldalt 0,9 mm-es tűvel.
na pont eltaláltam egy nagy eret az ajkamba :S ömlött belőle a vér, és hirtelen elment a látásom egy 5-10 mp-re és ha egyből nem fexek le elájultam volna. :S
ezekután pc-s szúrta át nagyon profi módon.
Kb 1.5 évig volt benne karika.
mostmár nincs pc-m de ott van az ajkam alatt egy nagy kráter.
én mai fejjel tuti nem csináltatnék már... de ha nagyon akarsz akkor tényleg inkább egy szakember csinálja meg, igaz drágább lesz mint az a tű... de legalább nem jársz majd úgy mint én!
18/L
21:33 vagyok
amugy nem a fájdalomtól lettem roszul mert érzéstelenítve volt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!