Nyelv pc-vel kapcsolatban pár kérdés! Válaszolnátok? Hogy is működik ez? Leírnátok a tapasztalatokat róla?
Mennyire fáj?Hány éves kortól lehet csináltatni?Mennyibe kerül kb.?Ha megunom és kiveszem beforr a luk?Légyszíves minden tapasztalatot írjatok le!
14/L
köszi szépen(:
szerintem csak nyáron csináltatok,ha a faterék megengedik(:
egyébként bírom a fájdalmat.Sajnos a lábujjamat 4x műtötték gyulladás miatt úgy,hogy csak injekciót kaptam.Az meg mikor elmúlt a hatása eléggé fájt.Meg a fülembe is lövettem tavasszal(:
Ha lövetek pc-t utána konkrétan miket ajánlott fogyasztani?
köszi a válaszodat!(:
Én Budapesten csináltattam a mammutba és 7500.- volt 2 évvel ezelőtt, nem éreztem semmit mert lefújta a pasi és elzsibbadt a nyelvem. 18 éves kor alatt szülői engedély kell. Én 3-4 hónapja vettem ki és 1 nap alatt beforrt, de akkor még csak a lyuk közepén aztán szépen az egész beforrt.
Semmit nem fogsz tudni enni mert úgy feldagad a nyelved hogy örülsz ha betudod csukni a szád:) Tudom nem lehet tejeset enni, inni, de mivel nem tudtam enni és éhes voltam csináltam tejbegrízt jó folyósra és szívószállal tudtam csak meginni. Más úgysem megy. 22/L
köszönöm a válaszodat!(:
És utána mennyi ideig nem tudtál enni?:O
nekem egyáltalán nem fájt
szerintem nincs korhatár én 13 évesen csináltattam
nekem 5000 ft volt
beforr,teljesen 1 nap alatt..nekem volt egy műtétem és kikelett vennem és csak másnap raktam viszza (éjjel 1kor műtöttek)
húst,tejterméket ne egyél
de amugy a piercinges mindent elfog mondani:)
és ne parázz tényleg nem fáj csak zsibbad a lidocaintól
remélem segitettem
Sajnos a szüleim nem engedték meg, bár nekem nagyon tetszik.
Most viszont tavasszal a fülembe akarok 3 lyukat szúratni.Jelenleg a balba 2, a jobba 1 lyuk van és 3-3-at szeretnék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!