Jóstesztelős kérdés? Tapasztalatokat kérnék?
Figyelt kérdés
8. dpo-n teljes negatív, 10. és 11. dpo-n halvány, 12. dpo-n kb. olyan erős, mint a C csík. Furcsán érzem magam. Görbe itt: [link] 2011. jún. 2. 16:02
11/17 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 30. ciklusnapon, megvárom, a hétfőt, mert volt már 31. napos ciklusom is egy éve kb. Akkor is azt hittem terhes vagyok.
2011. jún. 3. 11:51
12/17 anonim válasza:
Én nem bírnék várni! :)
2 hónapja teszteltem reggel egy nagyon-nagyon halvány pozit nem várt előtt. Kíváncsiságból ellöttem egy ovutesztet is és az is olyan erős pozi volt, amilyet még sosem láttam! Ha 3 napja pozi az ovuteszted már holnap reggel tesztelhetsz!!!!!!!! :)
13/17 A kérdező kommentje:
Na hát tudtam én, hogy nem kell még tesztelni, mert mára megjött :(
2011. jún. 4. 11:00
15/17 anonim válasza:
Szia, szerintem ilyenkor nem fals pozitív volt a teszt, hanem tényleg várandós voltál, csak nem maradt meg valami miatt. Nekem is volt januárban olyan, hogy ciklus végén pozitívat teszteltem ovulációs teszttel, de valamin felidegesítettem magam, és meg is jött.
16/17 A kérdező kommentje:
Gondolod? Azt olvastam, hogy a ciklus végén is megemelkedik az Lh, minimális mértékben, de hát ennyire nem emelkedhet meg, hogy a 20-as érzékenységű LH teszt kimutassa. Szóval nem értem. Majd köv. hónapban kipróbálom.
Amúgy sztem. attól nem mehet el a baba, hogy felidegesítem magam, amúgy meg nem is idegeskedtem...nem tudom.
2011. jún. 4. 20:55
17/17 A kérdező kommentje:
Ja, akkor Te mindig jóstesztelsz és csak akkor januárban volt pozi? Máskor nem?
2011. jún. 4. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!