Most mit csináljak? Elhalt a babám!
Nagyon sajnálom:(
Nekem 24.héten indult be a szülésem,a babám csak 4 órát élt.Teljesen összetörtem és a családom segitett talpraállni,nem mondom h könnyű volt,SŐT!!!
De arra gondoltam,h fogok én még szülni,csak az járt a fejemben,h lesz másik,persze előtte kell idő meggyászolni a picidet.Ja és sírj ha kell,nagyon jót tesz,ne fojtsd el a fájdalmadat.
Jesszum... Részvétem... :( Nem is tudok mit mondani. Nekem 9 hetesen halt el a babám, megműtöttek, én is kiborultam. De hogy meg is kell szülni, az egyenesen tragédia. Légy erős! Most szerintem úgysem vigasztal igazán semmi, akármit mondunk, engem sem tudtak nyugtatni. Fú, a hideg kiráz, ha belegondolok... Egy dolgot tudok csak mondani, ami talán pozitívum, sikerült teherbe esned, így újra sikerülni fog!!! Sírd ki magad, gyászold meg a kisbabád ahogy neked jó, ne foglalkozz mással. Ha úgy érzed üvölts, törj szét valamit! Sajnos csak idővel lesz jobb, kicsit majd enyhül a fájdalom, de elfelejteni sosem fogod... :( Ha úgy gondolod, van egy oldal ahol "sorstársakkal" beszélhetsz, kiírhatod magadból a fájdalmad: [link]
Fogadd szívből őszinte részvétem! Légy erős, fel a fejjel, lesz kisbabád, csak egy kicsit még várni kell!!!! Holnap gondolok rád és küldöm a pozitív energiákat!!!
22 hónapos legényke anyukája
20:29-es vagyok.
Én is éveket vártam a picire,de sajnos akkor elvesztettem.
Annyi pozitivumot tudok még mondani h "ezután" általában könnyebb a teherbeesés,a most 15 hós fiam azonnal megfogant,amikor próbálkoztunk.Fel a fejjel bármilyen nehéz is.
Jaj, nagyon sajnálom!
Velem 36 hetesen történt.
Ha van erőd kérdezz hátha tudok segíteni!
sajnállak téged is és az utolsót is. Tudom, hogy közhely, de az idő tényleg mindent begyógyít. A lényeg, hogy ne fojtsd el, hanem igenis gyászolj és sírj, amennyit jólesik. Nekem 9 hetesen ment el, altatásban műtöttek, de így is nehéz volt. Hát még ha meg is kell szülni. Gondolj arra, hogy ne magad miatt, hanem az ezután születendő babádért legyél erős.
5 hós kis Áldáska anyukája
Sajnálom!
Őszinte részvétem!
A kis angyalkád vissza kapta a kis szárnyait de a következő terhességnél majd újra beköltözik a pocakodba de biztos vagyok benne akkor már senki nem fog tudni titeket elválasztani!
Nagyon sajnálom, komolyan én így ismeretlenben is bizony sírtam egyet! Borzasztó lehet most neked! Sok sok erőt kívánok neked és párodnak!
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!