Allitolag a babam elhalt 6 hetesen, de nem dobta ki a szervezetem. Ennek tobb, mint 3 hete. Jart mar valaki hasonloan?
Biztos hogy elhalt?Amúgy a terhességem elején nekem is volt görcs meg has szurka is.Kicsit meg is ijedtem hogy mi lesz de sok helyen olvastam hogy másnak is volt ilyen.
Szerintem akkor várd meg még a 2 hetet ha addig nem tisztulsz ki akkor lehet nem is halt el a babád.Remélem minden rendben lesz.
Menjél másik orvoshoz!
A barátnőmnek 2 héttel utána vették észre, hogy elhalt, másnap be kellett mennie a kórházba, ott igazolták, hogy tényleg elhalt, bent is kellett maradnia, másnap reggel műtötték (neki sem indult meg a vetélés)
Szia!
Nekem is furi, hogy ezt mondták neked. Ha elhalt, akkor miért nem műtenek??? Szerintem is nézesd meg egy másik dokival magadat!!
Minden jót kívánok!
02:39-Az orvosok szerint meg nem biztos, hogy elhalt, csak ugy nez ki, eleg sok esely van ra. Sztem arra gondolnak, hogy fiatalabb a terhesseg, mint ahogy tudom. Biztos, hogy nem,mert meg a peteeresem napjat is tudom.
Ket orvosnal is voltam es mindketto ezt allapitotta meg. A 2 hetet nem ertem. Mondtam, hogy sokallom, de nem vitatkozhatok egy orvossal. Gondolom tudjak mit csinalnak.
Szia!
Hát nekem is furcsa a dolog.Habár én a mostani terhességemnél ici picit hasonló helyzetben voltam.Én tudtommal 8 hetes voltam amikor először látott doki.Ott a méretei alapján azt mondta 6 hetes a magazat, és hogy le van kicsit maradva,de mondjuk nekünk már volt szívhang.A 12 hetes Uh-on már teljesen jó méretben volt, a korának megfelőlen.Remélem nem lesz bajod.
A kisfiam elött volt egy vetélésem.Ott 5hetesen volt 5 mm a magzat, szívhangot is láttunk. 7 hetesen pecsételő vérzés jelentkezett, doki magnéziumot ajánlott és hogy ha nem múlik 2 nap múlva keressem fel.Sajnos nem múlt el.2 nap múlva a doki már csak 3 mm petezsákot látott, a magzat elkezdett felszívódni.A vizsgálat után erős vérzés jelentkezett, én akkor teljesen kitisztultam nem kellett műtét.A vetélés után 4 hétre megjött az első mensi, utána rögtön teherbe is estem a kisfiammal! :)
Remélem segít valamennyit az én helyzetem.
Kérlek majd írd meg, hogy mit mondtak az orvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!