Igaz? Állítólag nem szabad már ilyenkor a háton feküdni, mert nyomom a bébim. Pedig nekem néha olyan jól esik mikor nagyon fáj már a hátam. Párna a has alá, azzal nem nyomom? Igaz lehet ez? 30+4 km
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 16:40
1/7 anonim válasza:
Nos, én elég sokat feküdtem háton egész a végéig, szerintem lehet érezni ha nem jó a póz, olyankor vált az ember. Aludni az oldalamon aludtam, de amúgy meg ahogy kényelmes.
2/7 anonim válasza:
Addig szabad háton feküdni,amíg jólesik.Ha már neki nem jó,azt megérzed,és neked sem lesz jó.
3/7 anonim válasza:
Azért szokták mondani,hogy nem jó háton feküdni,mert a baba nyomja az ereket a gerincedben.
4/7 anonim válasza:
én mindkét terhességemnél háton aludtam a legtöbbet a végéig. plusz úgy tévéztem, olvastam, stb. ha oldalt feküdtem nagyon megfájdult a csípőm.
5/7 anonim válasza:
Igen, azt mondják azért nem ajánlatos, mert ha háton fekszik az ember lánya, akkor a baba-ha úgy helyezkedik-el tud nyomni főeret, ami neked és neki sem jó. De én is azt gondolom, hogy ha nem esik jól, vagy kezded furcsán érezni magad, úgy is meg fogsz fordulni.
6/7 anonim válasza:
Érzed ha nem jó. A lányomnál nem éreztem ilyet, de az ikrekkel nem bírtam ki 30 hét után már egy sima uh-t sem hanyatt fekve, oldalra kellett fordulnom, mert nem kaptam levegőt és szédültem. Meg a babák is rúgtak, nyügik voltak addig, míg nem fordultam el. Akkor nyugi lett odabenn.
7/7 anonim válasza:
A babának NEM árthatsz magadnak, mert elnyomod a vena cava inferiort, ami szédülést, extrém esetben ájulást okozhat. Érezni fogod, ha mér nem jó a háton fekvés, addig nyugodtam feküdj háton, én is háton fekszem még mindig!
39h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!