Allitolag a babam elhalt 6 hetesen, de nem dobta ki a szervezetem. Ennek tobb, mint 3 hete. Jart mar valaki hasonloan?
Sziasztok! Koszonom mindenki valaszat, mind hasznos volt.
Fura, hogy nekem egy csepp ver sem volt, pedig allitolag tobb , mint 3 hete elhalt mar a baba. Na, de hallottunk mar ilyet sajnos. Arra is gondolok, hogy nem is 6 hetesen halt el, hanem 8 es egyre megy ossze. Bar nem szivodik csak ugy fel gondolom, akkor lenne verzes. Nekem 5mm volt a baba a 8+2 hetes uh-n , azt mondtak az 6+1-nek felel meg. Szivhang nem volt, de azt mondtak, hogy azt 6 mm alatt nem is lehet latni. Most mar tudom, ez is butasag, mert erre is olvastam mar ellenpeldat.
Egyik baratnom 7+2 hetes terhes. Tegnap volt uh.-n, 6.4 mm a baba, nem lattak meg szivhangot, de a doki azt mondta ugy nez ki minden rendben es 6 hetesnek felel meg a baba.
Nekem is mondhattak volna ezt, de gondolom nem azt lattak amit kellett volna.
Persze majd mindenkepp irok. Jovo kedden megyek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!