Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Allitolag a babam elhalt 6...

Allitolag a babam elhalt 6 hetesen, de nem dobta ki a szervezetem. Ennek tobb, mint 3 hete. Jart mar valaki hasonloan?

Figyelt kérdés
Most 2 hetet varni kell, hogy biztos legyen az elhalas. Utana gondolom mutet. Kozben gondolom barmikor elvetelhetek, de nem ugy nez ki. Igaz gorcsolgetek, szurkal a hasam, de semmi komoly. Szerintetek ez normalis, hogy ennyi ideig nem dobja ki a szervezetem?
2010. máj. 2. 02:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Koszonom mindenki valaszat, mind hasznos volt.

Fura, hogy nekem egy csepp ver sem volt, pedig allitolag tobb , mint 3 hete elhalt mar a baba. Na, de hallottunk mar ilyet sajnos. Arra is gondolok, hogy nem is 6 hetesen halt el, hanem 8 es egyre megy ossze. Bar nem szivodik csak ugy fel gondolom, akkor lenne verzes. Nekem 5mm volt a baba a 8+2 hetes uh-n , azt mondtak az 6+1-nek felel meg. Szivhang nem volt, de azt mondtak, hogy azt 6 mm alatt nem is lehet latni. Most mar tudom, ez is butasag, mert erre is olvastam mar ellenpeldat.

Egyik baratnom 7+2 hetes terhes. Tegnap volt uh.-n, 6.4 mm a baba, nem lattak meg szivhangot, de a doki azt mondta ugy nez ki minden rendben es 6 hetesnek felel meg a baba.

Nekem is mondhattak volna ezt, de gondolom nem azt lattak amit kellett volna.

Persze majd mindenkepp irok. Jovo kedden megyek vissza.

2010. máj. 4. 19:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Na! Mindnig eszembe jut meg valami. Ami a legdurvabb, hogy meg mindig eros es gyors pozitivak a tesztjeim. A doki azt mondtak a baba elhalasa utan 2-4 hettel ez meg termeszetes. Hat nekem lassan 4. hete halott. :-(
2010. máj. 5. 21:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Na mi lett a babáddal?Megmaradt ugye?
2010. máj. 10. 15:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Holnap megyek a korhazba, ugyhogy meg nem tudom. Sztem eselytelen a dolog. :-( Majd jelentkezem. Koszi az erdeklodest!
2010. máj. 10. 18:22
 15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos bejott a megerzesem. Mar baba sincs, felszivodott. Csak a petezsak van meg uresen. Csutortokon mutenek. ;-(
2010. máj. 11. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!