9 hetesen vérzéssel elmentem orvoshoz, ahol megnyugtattak, hogy ez rendben van, DE a babám UH szerint csak 4-5 hetes (CRL 4 mm, GS 20mm) és nincs szivhang! Van valakinek tapasztalata? Lehet, hogy elhalt a babánk?
kérlek segitsetek, mert nagyon kétségbe vagyok esve!
Köszönöm előre is.
4-5 hetesen még nincs szívhang,csak pár héttel később...addig csak a petezsák látható
Legalább is nekem így volt.
Ne aggódj!
Hát sajnos ha 9 hetesen a babád mérete csak 4-5 hetesé,és nincsen szívhang az gond.....Beszélj más orvossal is.Nézzenek meg többször.....
Vérzés azért volt,mert a szervezeted valószínü ki akarja választani az elhalt babát.Ha ez így van,nagyon sajnálom.Bízzunk benne,hogy nincsen gond,de ha nincsen szívhang 9 hetesen....... :(
Kitartás.Ha a babád elhalt annak sajos genetikai okai lehettek......
Szorítok érted,és Kellemes Ünnepeket.Remélem,hogy lesz.
kedves 9:35-ös. bár a fogantatás pontos dátumát sokszor nehéz megállapítani, de azt azért meg lehet állapítani, hogy valaki 9 vagy 4-5hetes. a kérdező állítása (9 hét) és a baba mérete (4-5hét) között nagy a különbség, tehát itt sajnos tényleg valószínűsíthető, hogy a baba egy idő után nem fejlődött tovább, ezért ilyen kicsi a mérete, és ezért sincs szívhang. arról nem is beszélve, hogy terhesség alatt bármely vérzés nem "megengedett", elvileg nem szabadna előfordulnia. tudom, hogy sokan véreznek és mégis egészséges baba született, de a vérzés akkor is valamilyen hormonproblémára, vagy vetélésre utal.
sajnos tapasztalatból mondom mindezt.
Szia!
Mindenképpen menj el másik orvoshoz!!!
Nekem 8 hetesen volt vérzésem,de a babánknak minden mérete jó volt,és a szívhangja meg pláne.
Inkább nézzen meg 2-3 orvos,és mondja azt,hogy nincs gond,minthogy tényleg valami baj legyen...
Köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat, sajnos kb ezt vártam... ennek ellenére ma még elmegyek egy másik dokihoz is, de félek nem fog tudni megvigasztalni... a 3. terhességem lett volna, vagy volt? van két felnőtt gyerekünk - 17 és 20 évesek - ez olyan pótlás lett volna helyettük és azt hittük áldás...
kellemes ünnepeket mindenkinek, azért szoritsatok, hoyg tévedjenek az orvosok...
én szorítok, hogy minden rendben legyen.
írj majd hogy mi lett az eredmény!!! imádkozz és minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!