Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Őszintén, titeket az ilyen...

Őszintén, titeket az ilyen dolgok sosem tántorítottak el a gyerekvállalás gondolatától?

Figyelt kérdés
Igazából a gyerek miatt nem is a saját életedet éled, hanem a gyerekét kell, agyilag mindig le kell menni arra a szintre, amin ő éppen van. Belegondolva utáltam az óvódát, a béna kötelező ünnepségeket, a debil farsangokat, a sejpítő versmondást, az általános iskolában nem szerettem a hülye matekpéldákat, stb. A kamaszkor is utólag visszagondolva, jobb, hogy elmúlt. Annyira örülök, hogy végre felnőtt vagyok, a saját életemet élhetem, úgy alakíthatok mindent, ahogy nekem tetszik, dolgozhatok, és nagyon nem tetszik a gondolata, hogy előlről kezdjem pl. az oktatási rendszer egész mizériáját... Titeket ez sosem tartott vissza? Hogy évekig minden egyes nap egy gyerek értelmi szintjén kell gondolkodnod, tényleg szinte valaki más életét kell élned, annyira bele kell folynod a gyerekébe...
2019. márc. 22. 15:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt nagyon jó gyerekkorom ,de szeretek gyerekeimel lenni és nem eset nehezemre soha a gyerekeim szintjén beszélni ,hogy meg értsék amit mondok ,most már nem babák de szeretek és boldog vagyok ha ott lehetek és láthatom milyen ügyes egy karácsonyi müsorban,vagy egy tánc bemutatón,egy anyák napi müsoron,és szabályosan rosszul vagyok és ideges ha egy fontos szülöin nem lehetek ott vagy nem érek oda időben egy müsora.

Gyerekeim is számítanak rám hogy ott leszek.nekik is fontos hogy lássák hogy ők a legfontosabbak.

2019. márc. 22. 18:25
 12/12 anonim ***** válasza:
79%
Az a szép a felnőtt létben hogy eldönthetjük vállalunk e gyereket vagy nem. 22 évesen jöttem össze a férjemmel. Már amikor éreztem, hogy ez nemcsak olyan egyetemi hókamóka közöltem vele hogy nem tervezek gyereket.... elfogadta, akkor még nemigazán foglalkozott ilyesmivel. Aztán teltek az évek, munka, stb. 27voltam mikor összeházasodtunk, akkor úgy voltunk vele, hogy védekezünk, de ha ennek ellenére becsúszik, akkor majd kitaláljuk. Aztán megint eltelt némi idő, és bennem megváltozott valami. Már-már kezdtem azt honni, hogy gyerekekre vágyok. Sokat töprengtem, majd egyszercsak a férjem megkérdezte, hogy mi lenne ha abbahagynám a tablettát. Kb így reagáltam: “na b...+!! Felnőttünk!” 😂 abbahagytam, 3 hónap múlva terhes lettem, és a 30. Szülinapom előtt nem sokkal megszületett a most egy éves kisfiam. ❤️ SZóval az emberek is változhatnak
2019. márc. 22. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!