Csecsemős anyukák, hogy mozdultok ki?
Van rendszer, szerintem már elég jó, 3 órát nekem is kibír a gyerek, de pl nem alszik nappal csak ha vagy a kocsi mozog alatta vagy én.
Ma is pl voltunk ilyen kisbabás tornán, oda a párom vitt, vissza 40 perc busszal, összesen 2,5 óra, totál rendben volt. Csak azóta zizi, megborult a napja.
De ennél hosszabb időt szoptatásra alkalmatlan helyen nem tudom, hogy lehet megoldani, illetve a plázában csomót állna a kocsi, jármű sem megy alatta (járműben elalszik), tuti ordítana. Meg ott neon van meg ordító zene...
Éjszaka nálunk sem volt gond sosem. Az autó nem tudom miért alkalmatlan hely a szoptatásra, ha nem lát be senki. Miért nem alszik nap közben? Mármint tudod az okát?
A leteszem-ott marad-nézelődik srácok anyukája :)
Kérdező , nem is tudom , hogy vagy képes gyereket nevelni, komolyan. Neked se a busz nem jó, sem a kendő, sem a gyaloglás, sem a babakocsi, sem az autó. Akkor mit akarsz? Menjen oda a bolt hozzatok? Szerintem maradj inkább otthon.
Az ilyenektől mentsen meg az ég.
De mért mentsen meg az ég? Nem értelek. Nem is ismersz. Akik igen, talpraesett, sikeres embernek tartanak.
Jó az autó, már sokszor írtam, de nem vezetek és a kérdés pont arra vonazkozott, hogy lehetne olyankor is intézni vmit, amikor a párom nem tud segíteni.
Mint írtam, tegnap is buszoztunk. Bevittem a hathetes gyereket metróval és busszal a városközpontba, amikor kellett.
Csak a vásárlásra nincs megoldásom, ezért kérdeztem másokat. A válaszolók közül hárman ugyanilyen gonddal küzdenek. Annyira akkor nem lehet ostobaság.
És a babakocsiról meg több helyen leírtam, hogy jó, szépen alszik benne a gyerek! Valaki más írta a saját babájáról az ellenkezőjét.
A kendőről leírtam, mire tudom használni és mire nem. 2 hónapos a gyerekem, most fog először védőoltást kapni, most kezdem emberek közé vinni (a rokonokon kívül).
Szerintem egész jól nevelem és látok el mellette egy kertes házat. Tettem ezt akkor is, amikor még varrataim voltak, és minden ismerősömre hasonló helyzetben még a rokonok főztek és fel sem merült, hogy a felmosóvödrőt cipelje a lépcsőkön.
Nem vagyok puhány gyerek. De ha az lennék, sem kéne aĺázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!