Csecsemős nővérekről tapasztalat? Történet? Jó vagy rossz. Mindegy
Annyi sztorit hallani innen onnan ,úgyhogy érdekelne kivel mi történt míg kórházban volt
37 hetes vagyok..ahogy sok kismamával talizok,mind előad rosszabbnál rosszabb véleményt a csecsemősökről
Nálatok volt valami ?
Kórháza válogatja. Nálunk 3 óránként hozták a babát, megmutatták a szoptatást, amikor kértem, akkor a pelenkázást, fürdetést is és mindig közölték, mennyit szopott a gyerek. Igaz, pont olyankor szültem, amikor max. 3 anyuka volt, pangott a kórterem, szerencsém volt.
Második szülésnél már nem foglalkoztak annyit velem, mert tudták, hogy 2. baba, emberhiány is volt, több baba, de kedvesek voltak, csak nem értek rá. Nem volt rossz tapasztalatom, ők is emberek, de bunkó a viselkedést ne engedd.
Ennek már 9 éve, de a szopás közben eszméletét vesztő és szilvakéken a kezemben kornyadozó babámat az éppen belépő csecsemős kapta ki a kezemből és pofozta életre a folyosón az újszülött osztály felé futva.
Az én fejemben még csak akkor kezdett derengeni, hogy ezt mondták első nap, hogy ha ilyen van akkor azonnal rohanjunk be a babával...
Aztán visszajött a nővér, és nem győzött bocsánatot kérni, hogy ő csak így szó nélkül....De hát nem volt idő magyarázkodni...
Tényleg nem volt, és szerencsére a kisfiam is megúszta ezt a kalandot. Öt napos volt. Ha nem sárgul be, már itthon lettünk volna, és nem biztos, hogy most van egy egészséges kisfiam.
Iden februarban szultem, rengeteg anyuka volt akkor meg a nogyogyaszati reszre is pakoltak at kismamakat kulon szobaval kialakitva persze. Elso perctol kezdve nagyon aranyosak voltak. Mindenben segitettek ha kertuk, minden infot elmondtak a babarol, mennyit evett, h viselkedett stb... meg beszelgettunk is veluk nagyon sokat ha volt epp idejuk. Nekem rengeteg pozitiv velemenyem van roluk. Imadtam oket. Egyik se volt flegma, lekezelo vagy bunko mert pl nem tudsz vmit. Az en lanyom besargult igy ket orankent hoztak egy oracskara etetni. Ejszaka egyszer sem lehetett velem. Jol beindult a tejem es 2-3 dl-esevel adtam be mindig ejszakara h azt adjak neki semmilyen mas potlast. Azt is csak poharbol adtak igy nem toltak ki velem szoptatas teren sem. Latszott rajtuk h imadjak es szeretik azt csinalni ami a feladatuk. :-) ez miskolcon volt a semmelwies-ben. :-)
Ez tenyleg mindenhol valtozo. Nekem szerencsem volt.
Kedves Utolsó! Én is a miskolci Semmelweisben fogok szülni, és most jól esett amit olvastam, hogy veled kedvesek voltak. Remélem nekem is csak jó tapasztalatom lesz :)
és bocsi az offért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!